Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Pazartesi yarışmacısı Rukiye Boran kimdir?

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Pazartesi yarışmacısı Rukiye Boran kimdir?
Türkiye’nin en lezzetli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni haftası bugünden itibaren ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı kayınvalidelerin mücadelesinde gelininin yanında yer alacak, onu koruyacak ve puanlarıyla da fark yaratacak isim Rukiye Boran olarak belirlendi. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan Pazartesi yarışmacısı Rukiye Boran kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi başaran Zuhal Topal'la Sofrada'da bugünden itibaren 116. hafta heyecanı başlıyor. Beş gelin ve kayınvalidenin cuma gününe kadar gösterecekleri performansları onların kaderini belirleyecek ve bir takım 15 bin lira ile programdan ayrılacak. Haftanın başlangıcını yaparak zorlu maratonun startını verecek olan kayınvalide ise Rukiye Boran olarak açıklandı. Kendisi rakiplerinden gelen eleştirileri ve Zuhal Topal'ın görüşleri karşısında fikirlerini söyleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Rukiye Boran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar haberimizde.


Zuhal Topal’la Sofrada Rukiye Boran kimdir?

Bugün milyonların önüne çıkarak gelini ile 15 bin lira için çaba gösterecek olan illk kayınvalide Rukiye Hanım'ın lakabı panter. Haksızlığa gelemiyor ve gelinine söz söyletmiyor. Ona da güveniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.