Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan yarışmacısı Dilek Boran kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan yarışmacısı Dilek Boran kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni haftasındaki ilk yarışmacı açıklandı. Buna göre kendisine ayrılan sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen gelin Dilek Boran olacak. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan yarışmacısı Dilek Boran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Her haftanın beş günü yayınlanan ve sofralara kattığı lezzet kadar izleyicilerine getirdiği kahkaha ile de en çok izlenen yarışmalardan biri haline gelen Zuhal Topal’la Sofrada’da bugün yarışacak ilk gelin belirlendi. Buna göre yayınlanan fragmanda Dilek Boran’ın yarıştığı görüldü. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 5 Nisan yarışmacısı Dİlek Boran kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Dilek Boran kimdir?

Bugün milyonların önüne çıkarak hünerlerini kanıtlamak ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen Dilek Boran 27 yaşında. 1.5 yıllık evli. Kıskanç, yetenekli ve eli lezzetli. Yemek yapmak için İzmir'den geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.