Zuhal Topal’la Sofrada 6 Nisan Salı puanları | Gamzenur Acar kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 6 Nisan Salı puanları | Gamzenur Acar kaç puan aldı?
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitlemeye devam eden Zuhal Topal'la Sofrad'nın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetine sahne olacak programda bir kez daha puan savaşı verilecek. Günün yarışmacıları ise Gamzenur Acar ile kayınvalidesi Pakize Acar oldu. Pakize Hanım gelinine mutfakta yardım edecek, sofrada hakkını koruyacak. Gamzenur ise mutfak sonrası yemekte marifetlerini gösterecek. Peki, Gamzenur Acar kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 6

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlarda 600 bölüme doğru giden lezzet yolculuğu bugün ikinci yarışmacıyla taçlanacak. İddialı kayınvalideler ve gelinlerin kıyasıya mücadelesinde bugün sıra geldi Gamzenur Acar ve Pakize Acar'a. Kendilerine verilen sürede menülerini hazırlayacak ve ardından da kayınvalidelerin karşısında sınav verecek ikllinin bu haftaki kaderini Zuhal Topal belirleyecek. Cuma günü 15 bin lirayı kazanmak isteyen Gamzenur'un performansı kadar sunumu, masayı yetiştirip yetiştirememesi ve vereceği cevaplar en etkili konular olacak. Peki, Gamzenur Acar kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 6 Nisan Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal’la Gamzenur Acar'ın menüsü

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan genç yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. Gamzenur Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan sonra haberimizde yerini alacak.


Zuhal Topal’la Sofrada Gamzenur Acar'ın puanları

6 Nisan Salı günü yayınlanan 577. Bölümde yarışacak olan Dilek Boran'ın alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.