Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma 400. bölüm izle | İzel Özdemir

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma 400. bölüm izle | İzel Özdemir
FOX TV'nin sevilen yemek ve eğlence yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bir haftaya daha veda ediyor. Yarışmacılar arasındaki rekabette artık son gün. Hem gelinler hem de kayınvalideler beş gün boyunca kıyasıya rekabette birincilik mücadelesi verdi. Bugün de sonuç günü. 8 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma 400. bölüm izle seçenekleri haberimizde.

Yayınlandığı günden bu yana 80 haftayı geride bırakmaya hazırlanan Zuhal  Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü yayında. FOX TV'nin en iddialı programlarından biri olan yarışmada heyecan bitmiyor ve hem eğlence hem de gerilimle birlikte muhteşem bir rekabet ortaya çıkıyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların puanladığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın 400. bölümü de ilgiyle seyredilecek. Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma 400. bölüm izle seçenekleri haberimizde.

 

Zuhal Topal'la Sofrada formatı

Ekranlarda uzun zamandır yer alan ve her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideleri ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada'ya katılmak çok kolay. Başvurunuzu yaptıktan sonra yapım ekibi tarafından mülakata çağırılıyorsunuz ve performansınıza göre katılıp katılmayacağınız belli oluyor. Beş gelin kendi gününde rakibelerinin kayınvaidelerine puanlar veriyor. Bu puanlar üzerinden de hafta birincisi belli oluyor. Bir kez kullanan puanlar başka sefer kullanılamıyor. Cuma günü de birinci belirleniyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma FOX Play izle

Zuhal Topal'ın sunduğu yarışmada zaman zaman kahkaha dolua anlar yaşanırken gerilim de eksik olmuyor. Kayınvalidelerin yorumları karşısında zaman zaman Zuhal Topal da olaylara müdahil olmak zorunda kalıyor. Bugün yayınlanacak olan bölüm de FOX Play üzerinden izlenebiliyor. FOX TV'nin program, dizi, yarışma ve ana haber izleme platformunda 400. bölümü seyredebilirsiniz. Platforma www.foxplay.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma Youtube izle

Gelin ve kaynanaların çetin mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri Youtube'dan izlenebiliyordu. Yayın tamamlandıktan sonra kanalın çalışanları tarafından son bölüm yükleniyor ve izleyicilere sunuluyordu. Ancak artık sadece FOX Play'den izlenebiliyor.









Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir ve kaynanası Emine Özdemir kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.