Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma İzel Özdemir kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma İzel Özdemir kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 80. haftası bitiyor. Dört gün boyunca kendilerini birinciliğe taşıyacak performansa imza atmak isteyen yarışmacılardan bugün sonuncusu yarışacak. Yani İzel Özdemir. Genç yarışmacının alacağı puan haftanın kaderini belirleyecek. Pek. Zuhal Topal'la Sofrada İzel Özdemir kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunduğu yemek yarışmasında dördüncü kez dalya deniliyor. Yüzlerce bölümle karşımıza çıkan programda büyük bir coşku yaşanacak. Ayrıca bunun yanısıra gerilim ve kahkaha da eksik olmayacak. Gün birincisinin de belirleneceği günde rekabet son bulacak. Bugün beşinci gün yarışmacısı İzel Özdemir performansını sergileyecek. Cuma gününde geçen haftalara göre bir az düşük kalan puanları geride bırakmak isteyen genç gelinin yeni de iyi kolay değil. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mayıs Cuma İzel Özdemir kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 400. bölüm fragmanı

İzel Özdemir ve kayınvalidesi Emine Özdemir yarışacağı 8 Mayıs 2020 Cuma Zuhal Topal'la Sofrada 400. bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Bu haftanın beşinci yarışmacı gelini olan izel Hanım, hazırlayacağı yemeklerle birlikte rakip kayınvalidelerden tam not almayı hedefliyor. Tatlısında hamuru yakan İzel Hanım zor anlar yaşadı. Puan kavgası bugün de devam edecek. Neval Hanım ile Nursel Hanım arasındaki puan tartışması devam etti. Zuhal Topal masadan kalkmak istedi. Finalde ise gelinler arasındaki gerilim dikkat çekti. Fragmana dair diğer detayları da okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • İzel Özdemir kimdir?
  • İzel Özdemir'in menüsünde hangi yemekler vardı?
  • İzel Özdemir kaç puan aldı?

zuhal topal'la sofrada izel özdemir

 


İzel Özdemir (8 Mayıs Cuma Yarışmacı Gelin)

  • 22 yaşında
  • Henüz bir yıllık evli
  • Kıskanç bir yapısı var
  • Uyumayı çok seviyor
  • İstanbulu çok seviyor

Emine Özdemir (8 Mayıs 2020 Yarışmacı Kaynana)

  • Tam bir eleştiri makinesi
  • İstanbul da yaşıyor
  • Kolay kolay beğenmiyor
  • Gelini ile ayrı yaşıyor.

zuhal topal'la sofrada izel özdemir

 

İzel Özdemir'in menüsü | Hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan İzel Özdemir elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Derya Yurdagül rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.


 

İzel Özdemir kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Pazartesi günü yarışan Hatice Dirlik yemeklerini yetiştirememiş ve büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Puanları da bu doğrultıda düşük gelmişti. Genç gelin haftayı 11 puanla tamamlamıştı. Dün gerginlik içinde geçen ikinci günde ise Ceylan Tabu hünerlerini sergilemişti. Kendisi de 25 puanla gününü bitirmişti. Böylelikle yarışmadan ilk elenen isim Hatice Dirlik olmuştu. İkinci elenen isim de Ceylan Tabu. Seher Hanım ikisini de geride bıraktı. Ancak haftaya damgasını vuran yarışmacı Derya Yurdagül oldu. Toplamda 38 puan toplayan genç gelin birinci sıraya yerleşti. İzel Hanım eğer 38 ya da üstü puan alamazsa birinci Derya Hanım oalcak.
 








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.