Zuhal Topal’la Sofrada 8 Nisan Perşembe puanları | Samiye Atar kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Nisan Perşembe puanları | Samiye Atar kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabetinde gözler bir kez daha gün sonundaki puanlara çevrildi. Mutfağa girecek isim ise Samiye Atar olarak belirlendi. Kayınvalidesiyle birlikte 15 bin lirayı evine götürmek amacında. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Samiye Atar kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Pazartesi gününün ilk anında başlayan heyecanı Zuhal Topal'ın açıkladığı birinciye kadar devam eden yemek fırtınasında bugün dördüncü bölüm ekranlara geliyor. İzleyicilerin sabrısızlıkla beklediği bir bölümle daha yayınlanacak olan programda yarışacak gelin olan Samiye Atar 2.5 saatlik dilimde önce alışverişe çıkacak ardından başlayan süresini en verimli biçimde kullanarak birincilik adına menüsünü hazırlayacak. Zaman zaman zorlansa da kayınvalidelerin karşısına çıkmayı başaran deneyimli gelin salatasını yetiştiremedi ve direkt olarak tatlı servis etti. Bu eleştiri konusu oldu. Ayrıca Sultan Turan'ın 'Her şey ofsayt' dediği görüldü. Bir kayınvalide de porsiyon büyüklüğünden şikayet etti. Yine eleştirilerin havada uçuşacağı bir bölünm daha ekranlardaki yerini alıp sevenlerini sevindirecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Samiye Atar kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Samiye Atar hangi yemekleri yaptı?

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan deneyimli yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. Samiye Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan sonra haberimizde yerini alacak.

Samiye Atar kaç puan aldı?

8 Nisan Perşembe günü yayınlanan 579. Bölümde yarışacak olan Eda Turan'ın alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.