Zuhal Topal’la Sofrada 9 Nisan Cuma puanları | Ayşe Gülnur Gültekin kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Nisan Cuma puanları | Ayşe Gülnur Gültekin kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleirn karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada hafta finaliyle zorlu maratonu tamamlıyor. Beş günlük heyecan ve lezzet fırtınasına dönüşen porgramda hünerlerini sergileyen gelinler arasından biri bugün kayınvalidesinin de desteğini alarak15 bin lirayı kazanacak. Son yarışmacı ise Ayşe Gülnur Gültekin oldu. Kendisi hazırlayacağı yemeklerin yanısıra sunumları ve menüsü ile de birinciliği hedefliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Gülnur Gülteki

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Nisan Cuma puan durumu merak ediliyor. Kazananın 15 bin lira ile evine döneceği günde son yarışmacı Ayşe Gülnur Gültekin olarak açıklandı. Zeliha Hanım ile birlikte ödülü alıp marifetlerini ispat etmek isteyen deneyimli gelinin performansı konusunda beklentiler yüksek. Deneyimini masasına da yansıtması beklenen Ayşe Hanım'ın günü tamamlayacağı puan barajı haftanın kaderini belirleyecek. Kaynanalar arasındaki tartışmalar bugün de sürüyor. Paylaşılan fragman şimdiden bunu vaat ediyor. Yine eleştirilerin havada uçuşacağı bir bölünm daha ekranlardaki yerini alıp sevenlerini sevindirecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Gülnur Gültekin kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Ayşe Gülnur Gültekin hangi yemekleri yaptı?

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan deneyimli yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. Ayşe Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan sonra haberimizde yerini alacak.

Ayşe Gülnur Gültekin kaç puan aldı?

9 Nisan Cuma günü yayınlanan 580. Bölümde yarışacak olan Eda Turan'ın alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.