Zuhal Topal'la Sofrada Birsel Ürkmez kimdir? 11 Mayıs Salı kayınvalidesi

Zuhal Topal'la Sofrada Birsel Ürkmez kimdir? 11 Mayıs Salı kayınvalidesi
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasında ikinci gün ekranlara geliyor. Damatların da kozlarını paylaşmaya başladığı haftada ikinci günün mutfağa girecek ismi belirlendi. Buna göre damadına yardımcı olacak kayınvalide Birsel Ürkmez olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Birsel Ürkmez kimdir? 11 Mayıs Salı kayınvalidesi hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan bölümleriyle izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir hafta daha başladı. İlk gün yarışan Sezgin Yamak'ın kozlarını paylaştığı günün ardından gözler yeni yarışmacıya çevrildi. Buna göre Özer Tekin mutfağa girerek menüsünü hazırlamaya çalışacak. Kendisine yardım edecek isim de Birsel Ürkmez oldu. Kayınvalidesler karşısında mücadele verecek Birsel Hanım hakkındaki bilgiler de merak konusu ve öğrenilmek üzere araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Birsel Ürkmez kimdir? 11 Mayıs Salı kayınvalidesi hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Birsel Ürkmez kimdir?

Güzel suuncu Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni kayınvalidesi olarak yarışacak Birsel Ürkmez damadının hırsına çok güveniyor. Fethiye'de yaşıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Birsel Ürkmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.