Zuhal Topal'la Sofrada Burcu Yeloğlu Birol ve kaynanası Şükran Birol kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Burcu Yeloğlu Birol ve kaynanası Şükran Birol kimdir
Bugün başlayacak olan yeni hafta heyecanıyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yarışmacıları belli oldu. İlk gün yarışacak isimler Burcu Yeloğlu ve kayınvalidesi Şükran Biroğlu olarak açıklandı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Burcu Yeloğlu ve kaynanası Şükran Biroğlu kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin lezzet kokan yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bugünden itibaren beş gün boyunca evlerinize konuk olacak. Büyük ödülün 15 bin lira olduğu yarışmada gelinler ve kayınvalideler hem elleri hem de rakiplerine yetiştirmek zorunda oldukları çenelerle birinciliği kazanmanın mücadelesini verecek. İlk gün rakiplerini ağırlayacak olan gelin kaynana Burcu Yeloğlu ve Şükran Biroğlu haklarındaki bilgileri sizin için derledik.


Burcu Yeloğlu kimdir?

28 yaşında gelinimiz. Yarışmaya katıldığında yeni anne olmuştu Katıldığı dönemde birincilik kazanmıştı. O hafta yarışan isimler ise Selma Özaslan, Aycan Serbest, Nahiye Saygılı ve Zeynep Fırat'tı.. Kendisi heyecanlı ve kıpır kıpır.  Instagram hesabı ise @burcu_yeloglu'dur.




zuhal topalla sofrada Büşra Tekin

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Tekin ve kaynanası Kadriye Tekin kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Tekin ve kaynanası Kadriye Tekin kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Dilek Sapmaz ve kaynanası Zöhre Sapmaz kimdir


Şükran Biroğlu kimdir?

Kayınvalide 68 yaşında. 7 çocuk annesi. Çocuklarına çok düşkün. En büyük hobisi gezmek. Ödül kazanırsa araba alacağını açıklamıştı ilk katıldığında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum