Zuhal Topal'la Sofrada Emine Al Tosuner ve kayınvalidesi Filiz Tosuner kimdir? - 4 Mart Perşembe

Zuhal Topal'la Sofrada Emine Al Tosuner ve kayınvalidesi Filiz Tosuner kimdir? - 4 Mart Perşembe
Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yemek yarışması olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı ve renkli yarışmacıların mücadelesini sürdürdüğü günde yine alınacak puanlar da merak konusu. Günün yarışmacıları ise Emine Al Tosuner ve kayınvalidesi Filiz Tosuner oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Emine Al Tosuner ve kayınvalidesi Filiz Tosuner kimdir? 4 Mart Perşembe yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin ağırlandığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın 111. haftasında dördüncü gün ekranlara geliyor. Her anıyla izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen programda bugünün yarışmacıları da belli oldu. Pazartesiden bu yana süren zorlu maratonda bugün mutfağa girecek ve kayınvalideler karşısında sınav verecek isimler Emine Al Tosuner ve kayınvalidesi Filiz Tosuner olarak açıklandı. Kendileri ile ilgili de araştırmalar yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Emine Al Tosuner ve kayınvalidesi Filiz Tosuner kimdir? 4 Mart Perşembe yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Emine Al Tosuner kimdir?

11 yıllık evli. İki çocuk annesi. Alış verişi çok seviyor. Aslen Kırklarelili. İstanbul da yaşıyor. Tek düşüncesi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek.

Emine Al Tosuner
 


 

Filiz Tosuner kimdir?

Az ama öz konuşmayı seviyor. İstanbul da yaşıyor. Gelinine çok güveniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.