Zuhal Topal'la Sofrada Fadime Danışan kimdir? Kaç yaşında ve nereli [10 Mayıs Pazartesi]

Zuhal Topal'la Sofrada Fadime Danışan kimdir? Kaç yaşında ve nereli [10 Mayıs Pazartesi]
FOX TV ekranlarının tadına doyulmayan, izleyenleri acıktıran ve aynı zamanda seyrederken heyecanlandıran yarışması Zuhal Topal'la Sofrada başladı. Bayram sebebiyle kayınvalidelere bu hafta damatları eşlik edecek. Bu sebeple farklı bir konsept izleyenleri bekliyor. Bu haftanın ilk kaynanası Fadime Danışan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Fadime Danışan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hafta içi yayınlanan yarışmalar arasında yemek konsepti ile öna çıkan ve her hafta 10 yeni yarışmacısını ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada yine birbirinden iddialı isimlerle zorlu maratonuna devam ediyor. Bugün damadı Sezgin ile birlikte mücadele edecek, onun yemeklerini masada saunacak ve gerektiğinde cevap verecek isim Fadime Hanım oldu. Zuhal Topal'ı da yanındaki sandalyede konuk edecek deneyimli kayınvalide hakkında birçok araştırma yapılıyor ve hakkındaki bilgiler merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Fadime Danışan kimdir? 10 Mayıs Çarşamba kayınvalidesi haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Fadime Danışan kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede gelinine yardım edecek, menüyü hazırlamada katkıda bulunacak ve sofrada hakkını savunacak olan Fadime Hanım hakkındaki bilgiler de  öğrenilmek isteniyor. Kendisi kara kara düşünüyor. Damadına sonuna kadar güveniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.