Zuhal Topal'la Sofrada Fatmanur Kavi Cansız ve kayınvalidesi Elmas Cansız kimdir? - 3 Mart Çarşamba

Zuhal Topal'la Sofrada Fatmanur Kavi Cansız ve kayınvalidesi Elmas Cansız kimdir? - 3 Mart Çarşamba
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3 Mart 2021 Çarşamba günü yayınlanacak olan 553. bölümünde yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Fatmanur Kavi Cansız ve kayınvalidesi Elmas Cansız 15 bin lira mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Fatmanur Kavi Cansız ve kayınvalidesi Elmas Cansız kimdir? 3 Mart Çarşamba yarışmacılarını sizler için derledik.

Pazartesi günü başlayan yeni haftasıyla yarışma heyecanının sürdüğü Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her gün yarışan gelin ve kayınvalideler arasında süren 15 bin liralık korakor mücadelede bugün yine heyecan dorukta. Birbirinden iddialı rakiplere karşı mücadele verecek olan yarışmacılar ise Fatmanur Kavi Cansız ve Elmas Cansız olarak açıklandı. 15 bin liralık savaşı kaznamak ve evlerine mutlu dönmek isteyen iki yarışmacı hakkında araştırmalar da sıklaştı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Fatmanur Kavi Cansız ve kayınvalidesi Elmas Cansız kimdir? 3 Mart Çarşamba yarışmacılarını sizler için derledik.

Fatmanur Kavi Cansız kimdir?

4 yıllık evli. Bir çocuk annesi. 2017 yılında evlendi. Aslen Rizeli. Oldukça inatçı ve hırslı biri. Tek düşüncesi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek.

Fatmanur Kavi Cansız


 

Elmas Cansız kimdir?

Aslen Rizeli. Daha önce kanser tedavisi gördü. Yöresel lezzetleri çok seviyor. Boş konuşanı sevmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.