Zuhal Topal'la Sofrada Hilal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler

Zuhal Topal'la Sofrada Hilal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün ekranlara geliyor. Bayram coşkusunun devam ettiği haftada yarışacak üçüncü damadın eşi de açıklandı. Buna göre Serdal Akdağ'a yardımda bulunacak ve onu 15 bin liraya götürecek desteği sağlayacak isim Hilal Akdağ oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hilal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

FOX TV'nin sevilerek seyredilen ve her bölümüyle de izleyenleri ekran karşısına kilitleyen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı gelinler, damatlar ve kayınvalidelerin kıyasıya mücadelesinde bugün üçüncü bölüm maratonu izleyicilerle buluşacak. Pazartesi günü Yeşim Yamak ve dün de Manolya Tekin'in boy gösterdiği programda annesi ve eşine destek vererek 15 bin lirayı kazanmak isteyen isim Hilal Akdağ olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında da birçok araştırma yapılmaya başlandı. Zuhal Topal'la Sofrada Hilal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. 


Hilal Akdağ kimdir?

Bugün yayınlanacak yeni bölümyle 603'üncü kez ekranlardaki yerini alacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'da üçüncü gelin Hilal Akdağ, Çınar adında bir erkek çocuk annesi. Kendisi güzellik uzmanı. Piripaşa Mahallesi,Şaban Deresi Sokak,No:71/A Beyoğlu/İSTANBUL adresindeki mekanında müşterilerine hizmet veriyor. Eşine ve annesine güveniyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Hilal Akdağ

Zuhal Topal'la Sofrada Hilal Akdağ

Zuhal Topal'la Sofrada Hilal Akdağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.