Zuhal Topal'la Sofrada Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri haline gelen Zuhal Topal'la Sofrada bugünden itibaren 6'ıncı dalyasını demeye hazırlanıyor. 120'inci haftasına giren zorlu maratonda yarışmacılar hünerlerini sergilemeye devam edecek. Bugünün yarışmacısı Hülya oldu ve hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hem ülkemizden hem de dünya mutfağından birçok lezzeti evlere taşıyan, eğlencesi eksik olmayan ve renkli yarışmacılarıyla da adından söz ettiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başladı. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesine sahne olan rekabette zaman zaman gerilim yükselse de korakoryarış sonucunda 15 bin lirayı kazanacak takım büyük sevinç yaşayacak. Haftanın ilk yarışmacısı ise Hülya oldu. Kendisinden sonra yarışacak dört gelin ve kayınvalideye şimdiden gözdağı vermek ve evlerine eli boş döndürmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Hülya kimdir?

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu yarışmada 120'inci haftanın ilk yarışmacısı olarak hünerlerini sergileyecek olan Hülya 15 bin liranın sahibi olabilmek adına mücadeleye girişecek. Yayınlanan fragmanda yaptığı yemeklere gelen bir yorum Zuhal Topal'ı şaşırttı. Çünkü bir kayınvalide yemekleri beğendiğini söyledi. Ancak yine de eleştiriler eksik olmayacak. Kalp çıkarınca dahi çok mutlu olan Hülya'ya kayınvalidesi sürekli uyarılarda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.