Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Canan Seferoğlu kaç puan aldı? 23 Nisan Cuma puanları

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Canan Seferoğlu kaç puan aldı? 23 Nisan Cuma puanları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Birbirinden renkli yarışmacıların hünerlerin hünerlerini sergilediği beş günlük maratonda Canan Seferoğlu yarışacak ve 15 bin liranın sahibi açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Canan Seferoğlu kaç puan aldı? 23 Nisan Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanan yüzlerce bölümle ekranların vazgeçilmezlerinden biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha noktalanıyor. Pazartesi başlayan zorlu rekabette bugün son gün yarışmacısı olan Gülsüm Seferoğlu alışverişe gidip mutfağa girecek. Alınacak puanların ardından Zuhal Topal'ın sıralamayı açıklaması beklenecek. 15 bin liranın sahibinin kim olacağı sorusu da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Canan Seferoğlu kaç puan aldı? 23 Nisan Cuma puanları haberimizde yer alıyor.



Canan Seferoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

Bugün yayınlanacak olan 590. bölümde birincilik mücadelesi verecek Canan Seferoğlu kendisi için belirlediği menüyle birlikte elinden gelenin en iyisini yapacak. Kayınvalidelerin karşısına çıkacak genç gelinin performansı da şimdiden merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Canan Seferoğlu'nun menüsü, yemekleri ve puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 23 Nisan Cuma

Pazartesi yarışan Hülya Karaca Ataş 21 puanla haftaya başladı. Cemile Kırma ise kendisinden 1 puan az aldı ve 20 puanla gününü tamamladı. Azerbaycanlı gelin Ferquene 19 puan aldı. Dün de özge Azgan 21 puanla ilk sıraya yerleşti. Bugün Canan Seferoğlu performansını sergileyip en yüksek puanları almak istiyor.

zuhal topal'la sofrada canan

zuhal topal'la sofrada emine

zuhal topal'la sofrada esma

zuhal topal'la sofrada nurten

zuhal topal'la sofrada pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.