Zuhal Topal'la Sofrada Manolya Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Manolya Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yepyeni bir bölümü daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden değerli yarışmacıların ter döktüğü maratonda bugün eşi ve annesiyle birlikte mücadele verecek yarışmacı ise Manolya Tekin oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Manolya Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarının başında gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta tüm hızı ile sürüyor. Pazartesiden cumaya yaşanan rekabette bugün Sezgin Yamak'ın ardından yarışacak isim de açıklandı. Buna göre Manolya Tekin, eşi Özer Tekin ve annesi Birsen Ürkmez'e yardımcı olabilmek adına mutfağa girecek. Bu atmosferi en iyi bilen isimlerden biri olan güzel yarışmacı hakkındaki detaylar da merak konusu ve araştırılarak da bilgi alınmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Manolya Tekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Manolya Tekin kimdir?

Bu haftanın en iddialı gelinlerinden biri olan Manolya daha önce kayınvalidesi Behyan Hanım ile yarıştığında mutlu sona ulaşan isimlerden biri. Kendisi 36 yaşında. 19 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi. Enerjik ve hareketli.


zuhal topal'la sofrada manolya tekim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.