Zuhal Topal'la Sofrada Mekselina Gümüşlü kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Zuhal Topal'la Sofrada Mekselina Gümüşlü kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Zuhal Topal'la Sofrada'nın 13 Nisan 2021 Salı günü yayınlanacak olan 582. bölümünde yarışmacı gelin olarak açıklanan Mekselina Gümüşlü hakkında araştırmalar başladı. Güzelliği ile dikkat çeken genç isim hakkında birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Mekselina Gümüşlü kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yemek yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada bugün de seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı gelinleri ve renkli kayınvalideleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışmada boy göstererek birincilik mücadelesi verecek isim Mekselina Gümüşlü oldu. Kayınvalidesini de yanına alarak 15 bin lirayı evine götürmek isteyen güzel gelin hakkında da dünden bu yana hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Mekselina Gümüşlü kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. 


Mekselina Gümüşlü kimdir?

Dün tanıtılan yarışmacılar arasında en genç isimlerden biri olarak gözüken ve güzelliği ile de konuşulan Mekselina Gümüşlü evli değil. Eşinden boşandı. Ancak kayınvalidesi Sevim Hanım ile sık sık görüşüyor. Yarışmaya da onunla katıldı. Mutfakta hamarat. Uzmanlık alanı ise pasta. Bugün en azından tatlıdan yana fire vermemek istiyor. Tek hedefi evine para ödülü ile dönmek ve elinin lezzetini milyonlara kanıtlamak. 25 yaşında ve 1 çocuk annesi.


mekselina gümüşlü


Mekselina Gümüşlü Instagram hesabı

Bugün önce alışverişe çıkıp ardından da mutfağa girerek yemeklerini hazırlayacak olan Mekselina Gümüşlü'nün sosyal medya hesapları da merak konusu oldu. Genç yarışmacının sahip olduğu iki profil bulunuyor. Birinde pastalarını sergiliyor. Diğeri ise kendi şahsi hesabı. İkisinden de kendisini takip edebilirsiniz. @mekselina.gmsl ve @selinas.kitchen'dan ulaşabilirsiniz.


mekselina gümüşlü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.