Zuhal Topal'la Sofrada Mertcan Bahar kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Mertcan Bahar kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı maratonda son gün damadı ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına mücadele verecek. O isim Mertcan Bahar oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Mertcan Bahar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyr.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 121. haftası bugün sona eriyor. Bu hafta damatların yarıştığı ve pazartesiden bu yana devam eden rekabette artık son yarışmacı mutfağa girecek. Sözlüsü ve müstabkbel kayınvalidesiyle birlikte birincilk vermeye başlayan damatların sonuncusu Mertcan Bahar oldu. 2.5 saatlik sürede elinin marifetlerini milyonlara göstermek isteyen genç yarışmacı hakkındaki detaylar da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Mertcan Bahar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Mertcan Bahar kimdir?

Bu haftaya nokta koyacak olan Mertcan Bahar hakkındaki detaylar merak ediliyor. 1999 doğumlu. 22 yaşında. Henüz sözlü. İnternet fenomeni. Hırslı ve inatçı bir yapısı var.

Mertcan Bahar

Mertcan Baha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.