Zuhal Topal'la Sofrada Sema Sarmış kimdir? Instagram fenomeninin sözlüsü çok konuşulacak

Zuhal Topal'la Sofrada Sema Sarmış kimdir? Instagram fenomeninin sözlüsü çok konuşulacak
Türkiye'nin en lezzetli ve eğlenceli yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın pazartesi günü başlayan damatlar haftasının sonuna gelindi. Birbirinden hamarat damatların hünerlerini sergiledikleri maratonda son gün yarışmacısının sözlüsü Sema Sarmış olarak açıklandı. Mertcan Bahar'ın müstakbel eşi için araştırmalar yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sema Sarmış kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın birbirinden hamarat damatlar ve kayınvalideleri ağırladığı bayram özel haftasında son güne gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelede bugün son gün damadı Mertcan Bahar hünerlerini sergileyecek. Ardından final etabına geçilecek ve birincinin açıklanacağı programda sözlüsü Mertcan'a destek vermek ve annesine de katkı sunmak için mutfağa girecek isim Sema oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sema Sarmış kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sema Sarmış kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gün yarışmacıları arasında yer alan genç isim Mertcan Bahar gibi Youtube videolarıyla ön planda. Mertcan ile iyi giden bir ilişkisi var. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim görüyor. Binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

sema sarmış

sema sarmış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum