Zuhal Topal'la Sofrada Serdal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler

Zuhal Topal'la Sofrada Serdal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler
FOX TV'nin hafta içi günlerindeki yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden bayram özel haftasında damatlar hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Bugünün yarışmacısı da belli oldu ve Serdal Akdağ birinciliği elde etmek amacıyla mutfağa girecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Serdal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yepyeni bir bölümü daha ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden değerli kayınvalideler ve hamarat damatların boy gösterdiği haftada heyecan sürüyor. Pazartesi Sezgin Yamak'ın yarıştığı programda dün de Tekin Özer kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkmıştı. Zorlu maratonun üçüncü gününde ise Serdal Akdağ 15 bin lirayı kazanabilmek adına performansını sergileyecek. Genç yarışmacı ile ilgili de araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Serdal Akdağ kimdir? 12 Mayıs Çarşamba yarışmacısı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


Serdal Akdağ kimdir?

Haftanın üçüncü yarışmacı damadı olarak önce alışverişe gidecek ardından da mutfağa girecek olan Serdal Akdağ 5 yıllık evli. Çınar adında bir erkek çocuk babası. Gemilerde çalışıyor ve uzun yola gidiyor. Aynı zamanda mutfakta da marifetli. Tecrübesi de yüksek. Evde olduğu zaman ise eşi Hilal'e yemek yaptırmıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Serdal Akdağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.