Zümrüdüanka 1. bölüm reyting sonuçları | Zümrüdüanka çok izlendi mi tutar mı

Zümrüdüanka 1. bölüm reyting sonuçları | Zümrüdüanka çok izlendi mi tutar mı
Cumartesi akşamlarına yepyeni bir soluk getiren FOX TV'nin son projesi Zümrüdüanka bu akşam izleyicisyle buluşuyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk bölüm reyting sonuçları da merakla bekleniyor. Peki Zümrüdüanka tutar mı? Reyting sonuçları haberimizde.

Bir Aile Hikayesi sonrasında cumartesi akşamlarında iddialı bir yapımla izleyicilerinin karşısına çıkmak isteyen FOX TV'nin tercihi Zümrüdüanka oldu. Bu akşam ana haber bülteninden sonra ilk bölümü ile yayınlanacak olan dizinin seyri de merak edilerek araştırılıyor. Peki Zümrüdüanka izlendi mi tutar mı? Zümrüdüanka 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

 

Zümrüdüanka 1. bölüm reyting sonuçları

Yeni yapımı ile karşımıza çıkacak olan Zümrüdüanka'nın 1. bölümünde elde edeceği sonuç da ilerleyen bölümler için rehber olacak. Cumartesi akşamları Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk günü birinci bitirmeyi başarıyor. Ayrıca Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber de zirveyi zorluyor. FOX'un son dönemdeki dizileri kısa sürde final yapmıştı. Bakalım Zümrüdüanka'nın performansı nasıl olacak. Eğer iyi bir sonuç almayı başarırsa uzun soluklu bir dizi bizleri bekliyor.
 


Zümrüdüanka 1. bölüm fragmanı

FOX ekranlarında bu akşam izleyicisiyle buluşacak olan Zümrüdüanka'nın 1. bölüm fragmanı da kanalın web sitesi ve sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Kanalın resmi sosyal medya hespaları ve internet adresinden izleyebilirsiniz.

 

Zümrüdüanka oyuncuları kimdir?

ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, SEBAHAT KUMAŞ, AYTEN UNCUOĞLU, UMUT KARADAĞ, HATİCE ASLAN, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİNE KILIÇ, MİRAY AKAY, SİMGE SELÇUK, PELİN ABAY, SERKAN ACAY, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, KORKMAZ ARSLAN, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, GÖKHAN BEKLETENLER, GÖNÜL AKBAŞ, NAZLI PINAR KAYA, EBRAR BABA.

 

Zümrüdüanka 1. bölüm özeti

Zümrüt Kuloğlu, Nevşehir’in en müflis mahallesinde babası, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte yaşamakta, İç Anadolu’nun en kudretli ailelerinden Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır... Zümrüt’ün annesi Ülfet halinden sürekli şikayet eden, kızlarını hayırlı bir kısmetle evlendirip yaşadıkları rezil hayattan kurtulmanın hesapları peşinde olan bir kadındır... Zümrüt, bir yandan onun baskılarıyla başa çıkmaya uğraşırken diğer yandan Demirkanların varislerinden Adil Bey’in evlenme teklifini annesinden gizlemeye çalışmaktadır... Ne var ki Ülfet bunu öğrenecek ve kızını nikah masasına oturtmak için bin bir çeşit oyuna başvuracaktır... Zümrüt ise her şeye rağmen direnecektir. Çünkü yüreğini kavuran bir sır vardır... Zümrüt, Demirkanların Suriye’de şehit düşen torunu Serhat’a aşıktır... Ve bu aşk küle dönmüştür...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.