Zümrüdüanka 9. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Zümrüdüanka 9. bölüm tek parça! Zümrüdüanka 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
FOX TV'nin cumartesi akşamlarındaki reyting kozu olmayı başaran ve yayınlanmaya günden bu yana büyük ilgi gören dizisi Zümrüdüanka 21 Mart Cumartesi 9. bölümü ile yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için hazırladığımız haberimizde Zümrüdüanka 9. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri bulunuyor.

Bir Aile Hikayesi'nden sonra cumartesi günlerine yaptığı tercih ile reyting zirvesine oynayan FOX TV'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Zümrüdüanka bugün 9. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçen hafta son sahne herkesi heyecanlandırmış ve yayınlanan fragman da izleyicileri sabırsızlandırmıştı. Ve yeni bölüm günü geldi. Cumartesi akşamında FOX Ana Haber sonrasında nefesler tutulacak. Zümrüdüanka 9. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.
 


Zümrüdüanka 9. bölüm özeti

Serhat toprağın altında, nefessizdir... Ama onu kurtarmak için cansiperane savaşan biri vardır. Hem de hiç beklenmedik biri. Özgüçlerin bu sonu olmayan kötülüklerine Zümrüt bir son verecektir. Gözünü karartır ve Nisa’nın karşısına dikilir. Serhat’a zarar veren her kim olursa olsun Zümrüt onunla kanının son damlasına kadar savaşacaktır. Ama işler daha da karmaşık bir hale gelir. Diğer tarafta Niyazi Çavuş’un tehditlerinden bunalan Azimet, çok tehlikeli bir ortaklıktan medet umar. Abbas’sa hâlâ kayıptır ve Nevcihan yüreği ağzında kocasını bulmak için kendini parçalamaktadır. Çünkü bir çocukları olacaktır... Özgüçler konağında hapis tutulan Suhandan’sa artık dayanamıyordur. Ama onu kurtaracak kimse yoktur... Suhandan gözünü karartır. Hayatı pahasına da olsa o konaktan kaçacaktır. Her şey içinden çıkılmaz bir hâl alırken tüm Demirkanlar nefesini tutmuş, Serhat’ın onları kurtarmasını bekliyordur... Serhat bir kez daha toprağın altından çıkıp, küllerinden doğabilecek midir? Zümrüt büyük aşkı için verdiği savaşı kazanabilecek midir? Azimet geçmişin karanlık gerçekleriyle baş edebilecek midir? Abbas yeni doğacak çocuğuna kavuşabilecek midir? Demirkan Ailesi’nin öğrenmesi gereken bir ders vardır. Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin...  



FOX TV Zümrüdüanka 9. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Zümrüdüanka 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Zümrüdüanka 9. bölümünü fox.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.
 


Zümrüdüanka 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Zümrüdüanka'nın 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.


Zümrüdüanka oyuncuları kimdir?

ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, SEBAHAT KUMAŞ, AYTEN UNCUOĞLU, UMUT KARADAĞ, HATİCE ASLAN, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİNE KILIÇ, MİRAY AKAY, SİMGE SELÇUK, PELİN ABAY, SERKAN ACAY, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, KORKMAZ ARSLAN, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, GÖKHAN BEKLETENLER, GÖNÜL AKBAŞ, NAZLI PINAR KAYA, EBRAR BABA.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.