Mesut Üner Çatalca'yı şantiyeye çevirdi

Çatalca belediye başkanı Sayın Mesut Üner, seçildiği günden bu yana hiç durmadan hizmet üretmekte. Çatalca'nın her noktasında hizmet çalışması olan sayın Üner'in, bu hummalı koşuşturması halk tarafından memnuniyetle karşılandığını gözlenmekteyiz. Ancak benim merak ettiğim ise Çatalca'nın her noktasını şantiyeye çeviren Başkanın bu çalışmaları neden medyada geniş yer bulamadığıdır. 39 ilçe içerisinde belki de en çok hizmet üreten ilçeler arasında yer bulacağından eminim. Belki bu yazımından dolayı birçok kişi kızacaktır. Ancak güneş balçıkla sıvanmaz. sözünü burada hatırlatmak isterim. Yaşadığım kente hizmet vermek isteyen her kim olursa olsun, hangi düşünce de olursa olsun, ben onu takdir ederim. Yeter ki doğru ve kente katkısı olan hizmetler olsun.

Çatalca ilçe kaymakamı sayın Erdoğan Turan Ermiş, iki aylık maaşını Çatalca sosyal yardımlaşma vakfına bağışladığını duyurmuştu. Son zamanlar da ülkemizin içinde bulunduğu pandemi sürecinden dolayı bir nebze katkı olması adına, iki aylık maaşını bağışlayan sayın kaymakam Ermiş'in nu duyarlılığından dolayı yürekten kutluyorum. Umarım bu anlamlı katkıdan birçoğumuz da kendimize bir ders çıkartmışızdır. Zor anlar yaşayan vatandaşlarımıza yardım olması adına Sosyal yardımlaşma vakfına herkesin katkı vermesi gerektiği inancındayım.

Günümüz Türkiye'sinde ilkeler üzerinde siyasi anlayışın yok olduğunu, her geçen gün konjektöre dayalı bir siyasi anlayışın egemen olduğunu üzüntü ile yaşamaktayız. Hal böyle olunca siyaset anlamını yetirsizleştiriyor. Birçok siyasi partide ilkeler üzerinde siyaset yapmadıklarını çok net ifade edebilirim. Daha çok adamcılığa dayalı bir anlayışın egemen olduğunu söylersem yanlış olmaz sanırım. Oysa ki, Baki olan kurumsal kimliktir. kişilere ve adamcılığa dayalı siyasi anlayışın sakıncaları çoktur. Kişiler gelip geçici olduğunu ve kurumsal kimliğin kalıcı olduğunu hiçbir zaman unutmamak lazım...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Aslan Arşivi