Milli Bayramlarımıza ve size dair...

Bilinsin ki; Bɑğımsızlığı için ölümü göze ɑlɑn bir millet, insɑnIık hɑysiyet ve şerefinin gereği oIɑn bütün fedɑkârIığı göz önüne alır.
Diğerleri ise; Bunun tam aksini yani kendi elleriyle esɑret zincirini boyunlarına takmak için can atar.
Kaldı ki dün savaşla, kanla ve 250 bin şehidimizle 7 düvele verilmeyen bu ülke bugün savaşmadan cemaat ve emperyalistlere teslim etmek isteyenlerin Cumhuriyetçi, Laik ve Atatürkçü olma günüydü...

Oysa ki.! O bağımsızlık için verilen mücadeleydi bizlere 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekimleri bayram yaptıran...

Ve sırf bu yüzdendi bizim Milli Bayramlarımızı iptal etmeye ve Cumhuriyetimizi, Atatürk’ümüzü elimizden almaya çalışanlara karşı mücadelemiz.

Çünkü bizler ne emperyalistlere ne de onun iş birlikçilerine asla teslim etmedik bu ülkeyi..
Ve etmeyecektikte...

18 yıldır “bir birinize” yeterken.
Yani “kendinizden olanlara ihaleler verirken, kendinizden olanları devletin kurumlarına öğretmen, hakim, savcı, kaymakam, vali, polis ve memur atarken”
O ötekileştirdiğiniz, yani sırf size muhalif oldukları için adına terörist, darbeci ve vatan haini dediklerinizi “depremlerde ve virüs salgınında devletin çökmüş ekonomisi “boş” olan kasası için 10 lira bağış toplayabilmek adına bizi “bize yeteriz diyerek” hatırlamaları da güzeldi.

Ve bizim size yetmemiz için öncelik adil ve hakkaniyetli olmanız ve sonrasında kendinizden olanlara ve emperyalistlere çevirdiğiniz geminizin rotasını Samsun’a yani destan yazan BANDIRMA VAPURUNA çevirmeniz gerekiyordu.

İyi Bayramlar Türkiyem.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Sönmez Arşivi

40+1!

25 Kasım 2023 Cumartesi 00:01