Ne CHP imiş

Karşımızda muhatap bulamıyoruz. Bulsakta sorduğumuz soru eğer işlerine gelmiyorsa “bu soruyu sana sorduranları biz çok iyi biliyoruz.” denilerek adeta fetöcü ve amerikancı ilan ediliyorduk. 
Oysa ki fetöyü Amerikada ziyaret edenler ve fetöye ne istediyseler verdik diyen bizler değildik. 

İşte bu yüzden susmuyorduk. 

Çünkü yazdıklarımızda, tespitlerimizde her zaman doğru çıktığı için o “gırla ihale verdikleri ve para karşılığı kendilerine kalemşörlük yaptırışan havuz medyasının yalayıcıları gibi menfaatimiz için değil bu ülke insanının hak ve hukukunu savunmak içindi tüm haykırışımız. 

Soracaktıkta.! 

Mesela; 81 milyon insanın hakkı olan Deprem yada Milletin Kefen paralarının nereye harcandığınıda soracaktık. 

Tank Palet Fabrikasını 50 milyon bulamayıp satmak zorunda kaldık diyenlerin 54 ülkeye milyonlarca değerinde maske ve tıbbi destek gönderilmesinide.!

Oysa ki Cumhuriyetin kazanımları satılarak batık ekonomiye can verildiğini sokaktaki çocuk dahi idrak edebiliyorken tarafı oldukları insanlar hala IMF’e borç verdiğimizi düşünmekteydi. 

Ve elbette dünya bizi kıskanacaktı. Çünkü dünyanın hiç bir ülkesi “biz bize yeteriz diye halkından 10 lira bağış toplamadı.” 

Ve bizler hakkımız olanı sorgularken sizler her zaman olduğu gibi bu toplumu sırf hükümetiniz zarar görmesin diye insanları kutuplaşmanın içine sürüklemekten vaz geçmediniz. 

Biz Maskeyi sorduk. Siz olayı bizi bölemeyeceksinize getirdiniz. 

Biz Dolar 7₺ geçti (dış borç nasıl ödenecek, esnafın, işsizin ve dövizle leasing alan sanayicinin hali ne olacak dedik. Siz olayı ezanı susturamayacaksınıza getirdiniz.

Beyler.!!! 

Bilmem farkındamısınız ama asıl darbeyi siz kendi kendinize yapıyorsunuz. Bize ise sadece sizi seyretmek kalıyor. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Sönmez Arşivi

40+1!

25 Kasım 2023 Cumartesi 00:01