Wanda Nara’nın çıplak pozları ile adını duyuran Divasplay nedir, nasıl kullanılır, üyeliği kaç para?

Wanda Nara’nın çıplak pozları ile adını duyuran Divasplay nedir, nasıl kullanılır, üyeliği kaç para?
Galatasaraylı futbolcu Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın çıplak fotoğraflarının yayınlandığı Divasplay'in ne olduğu, nasıl kullanıldığı, hangi ülkeye ait olduğu, nasıl girileceği ve üyelik ücreti merak konusu oluyor...

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara yetişkinlere özel içerikler üreten Divasplay platformunda yer almaya başladı. Divasplay’e ücretli üye olan kişilere özel fotoğraflar, videolar ve canlı yayınlar yapacak olan Wanda Nara’nın bu işten milyon dolarlar kazanacağı iddia edildi. Haberin yayılmasının ardından Wanda Nara’nın çıplak fotoğraflarının yayınlandığı Divasplay birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki nedir bu Divasplay, nasıl üye olunur, ücretsiz mi, üyelik fiyatı ne kadar? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

598-b2-d5-a-b-e53-43-e-a-88-f7-d-c25-c8-b-c-b005.webp

Divasplay nedir, nasıl kullanılır?

Yetişkinlere özel bir platform olan Divasplay, OnlyFans benzeri bir oluşum olarak biliniyor. Ücretli üyelik sistemine sahip olan Divasplay’e üye olmak isteyenlerin aylık 12 dolar ücret ödemesi gerekiyor.

f1280x720-131146-262821-5050.webp

Divasplay’e nasıl girilir, ne demek?

Bir internet sitesinin ismi olan Divasplay’e arama motorları üzerinden ulaşım sağlanabiliyor. Ancak sadece +18’e hitap eden bir site olan Divasplay’da üyelere özel fotoğraflar ve videolar paylaşılıyor, yayınlar düzenleniyor.

tc-sport-wanda.webp

Divasplay hangi ülkenin, üyelik ücreti kaç para?

Uluslararası bir şirket olan Divas Play Mundial şirketinin yetişkinlere özel oluşumu Divasplay ağırlıklı olarak Uruguay, Paraguay ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerine hitap ediyor. Ancak firma, Avrupa’da da oldukça tanınmış olan Wanda Nara ile anlaşma sağlayarak başta İtalya, İspanya ve Türkiye gibi ülkeler olmak üzere Avrupa pazarına da ulaşmak istiyor.

o-1716455617.jpg

Divasplay ücretli mi, kaç para?

Ünlülerin yetişkinlere özel içerikler ürettikleri birer profillerinin bulunduğu Divasplay’de dolar üzerinden üyelik sistemi mevcut. 12-15 dolar arasında değişen üyelik ücretlerini ödeyerek platforma giriş yapmak mümkün oluyor. Videolar, kısa mesajlar gibi ek paketlerin de sunulduğu platformda ünlüler iki aydan binlerce dolar kazanıyor. Wanda Nara’nın da 6 ayda yaklaşık 1 milyon dolarlık bir gelir elde edeceği söyleniyor.

wanda-ldfr-cover.webp

Wanda Nara Divasplay’a katıldığını bu sözlerle duyurdu

Icardi’nin kendisi gibi Arjantinli olan eşi Wanda Nara, 2 Mayıs tarihinde Divasplay’e katıldığını Instagram hesabından duyurmuştu. Wanda Nara paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: “Divas World Play'in resmi olmak için sözleşmemi imzalamayı duyurmak istiyorum!! Bunu gerçekleştirmek için Avrupa'ya seyahat eden takım inanılmaz, bugünden itibaren beni @divasplayok bulabilirsiniz. Çok güçlü prodüksiyonlar geliyor! Orada görüşürüz.”

1714693213030.webp

icardi-e-wanda-nara-ig.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.