Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

O taşı geri getirenin...

Çatalca'da geçtiğimiz yıl yaptığımız bir haber sonrası neler oldu bir bilseniz. Hani bir taş vardı "Beddualı Taş" dedikleri taş... Aha da o taş bir hayli zamandır ortalarda yokmuş!
Ben o taş gittiği günden bu yana Çatalca'da değişenleri sizlere bir aktarayım da yükü üstümde kalmasın.
"Halkın memnun olmadığı belediye yönetimi değişti"
"Çatalca'nın hemen yanı başından geçen bir otoban yapıldı"
"KİPTAŞ evleri tamamlandı"
"Bİyomedikal Meslek Lisesi yapılacak olan arazi Belediyeye geri geldi"
"Üniversite Lejantı plan notlarına eklendi"
"Çatalca'nın çarşı içi yolları sıfırdan yapıldı"
"Hastane yönetimi değişti"
Ve buna benzer Çatalca'nın gelişimine ışık tutacak daha bir çok şey değişti. Ve her geçen gün daha da yenileri eklenecek. Yani buradan şimdi     diyorum ki;
"O taşı geri getirenin ağzını burnunu kırarız"

Ekrem Başkan aman ha!
Çatalca Belediyesinin Eskileri şimdilerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kapısını aşındırmaya çalışıyormuş, dirsek temasında bulunan kişilerin kapılarını aşındırıp günde defalarca telefonlar açıyorlarmış.
Ben buradan Sayın İmamoğlu'na ve yakın ekibine seslenmek istiyorum. Sakın ha! Aman ha! Çatalca'da sana yüzde 60'ın üzerinde oy veren bu halkın neden bunları bu ilçede tekrar iktidar etmediklerini bir düşün. Acep Çatalca gibi küçük bir ilçeyi nasıl olup kaybettiklerini bir analiz etmek gerek değil midir? Çatalca Belediyesinin kadrosu içerisinde gerek başkan yardımcılığı, gerek müdürlük gibi görevler yapmış olup bu ilçe halkının " Sizin yapacağınız işin" cümlelerine maruz kalmış ekip Ekrem İmamoğlu'nun ekibi olamaz ve bu ilçe halkına da ihanet olur. Bu halka küfür etmektir. Güzel sandıklarının önce yüzlerine çektikleri makyajı bir sildir ki, Çatalca halkının neden bunları istemediklerini anlamış ol!
Ve sen Mesut Başkan!
Şu an Çatalca Belediyesi kadrosu içerisinde olup ta, sırf büyükşehir belediyesine işe girmek için CHP Çatalca İlçe Başkanlığına CV doldurup gönderen kim varsa derhal bu kişilerin ilişiğini Çatalca Belediyesi ile kes! Görünen o ki Çatalca için değil, kendileri için koltuklarda oturmak istemektedirler. Ve bu anlamda ne sana, ne Çatalca'ya ne de bu halka gram faydası olamaz. 5 yıl sonra kafanı duvarlara vurmak istemiyorsan, Ramazan'ı beklemeden Bayram'a geç!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi