Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Olmaz böyle Mesut Bey!

AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner öyle bir hata yaptı ki, bu hataya hem kendisini hem de İl Başkanı Bayram Şenocak’ı ortak etti. Şehit evinde konuşma olmazdı. Oldu ama tepki çığ gibi büyüdü. 
Şehidimiz Kurmay Albay Gökhan Peker’in senesinin akşamı yapılan iftar yemeğine birkaç dakika kala evin bahçesine gelen ve eline mikrofonu alıp “Sayın İl Başkanım, sayın vekilim, meclis üyelerim, kadın kollarım, gençlik kollarım" diye başlayan konuşmanın sonunda siz ne derseniz deyin, orada ki bini geçkin kişinin tepkisini aldınız. Mesut Üner’e buradan sesleniyorum. Şehit ailesinden derhal özür dilenmeli. Orası AK Parti’nin ya da Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofrası değil! Orası şehit ailesinin sofrası. Hadi kendin dedin bu cümleleri, İl Başkanı Şenocak, "Bu iftar için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz" dedi ya… O an bittiğiniz nokta. Hele ki Şenocak’ın konuşmasının daha başında koca alanda o kadar kişinin içersinde tek başına il başkanını alkışlayan olmak. Utanç verici olsa gerek. Ve iftarda oruç bile açmadan sadece “Bak geldik ha” demek için bir anda çıkıp gitmek te nesi?  Yaren olan halktır. Halka yarenlik etmeyen, halktan sevgi bekleyebilir mi? Nakkaşlı değil o masalarda oturanlar he! Çatalca’nın ve belki de Türkiye’nin çok çeşitli yerlerinden katılanlar doluydu. O kadar insandan özür dileyebilir misiniz? Mümkün değil. 
Ben buradan AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Mesut Üner ve ekibine sesleniyorum. Siz programlara katılmayın, yada program yapmayın. Bu gidişle var olan oyları da düşüreceksiniz ona yanarım. 
Tebrikler… 
Sayın Kaymakamımız İnci Sezer Becel hanımefendiyi şu an burada gerçekten, canı gönülden tebrik ve takdir ediyorum. Dün bir kaymakam değildi sanki. Peker ailesinden birisi gibiydi. Semra annemize sarılırken ki halinde, sanki bir evlat, sanki bir kız kardeş gibi… Şehidin eşi Nilay Peker’i teselli ederken ki hali ise bir abla edasındaydı. Dedim ya takdire şayansın Kaymakam Hanım! 
Belediye Başkanı!
Hiçbir programda söz istemedi! Çok ince bir ayrıntı. Öyle anlatıldığı ve abartıldığı gibi de çok hasta değil ha! Dün bir hayli sohbet ettik. Gördüm ki gayet iyi. Daha da iyi olacak. Ancak yine her zaman ki gibi çok ince ve ayrıntıcılığı devam ediyor. Lakin görünen şu ki ekibinden kimsenin kendisinin yerini tutamadığı ve tutamayacağı da bariz ortada.
MHP ve İYİ Parti…
Her iki parti de Şehidimizin birinci yılında tüm programlara katıldılar. Ve her ikisinden de hiçbir şekli ile siyasi bir hamle yada hareket görmedim. CHP’nin seçim otobüsü ile gelmesi hariç her şey çok güzeldi. Bu sene birinci yıl dönümü idi şehidimizin vefatının… Seneye çok daha iyi bir organizasyon olacağı ümidi ile gerek şehidimizin ailesini yalnız bırakmayan, gerek şehidine vefasını en iyi şekilde gösteren tüm Çatalca halkı ile b ir defa daha gurur duydum. 
Ne mutlu Çatalcalıyız… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi