Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Öpüldünüz beyler...

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e tek tavsiyem var. Bunlar ne istiyor biliyor musun? Onlar gibi 10 sene bu milleti sadece öpeceksin. Yol, kaldırım, Üniversite, Millet Bahçesi falan hak getire... Öp Başkan öp!


 

Dün Çatalca Belediye Meclisi Olağanüstü olmak koşulu ile toplandı. Olağanüstü Meclisin tek gündem maddesi vardı. Millet Bahçesi olacak olan Ziya Altınoğlu Stadına karşılık Çatalca Belediyesinin mülkiyetinde olan ancak üzerlerine spor tesisleri kurulu olan parsellerin Spor Bakanlığına devredilmesi. Biz buraları vereceğiz ki, karşılığında milletin olan bu stadın yerini alacağız.

CHP sıralarından bir sözcü çıkıyor önce söz alıp. Ülkenin genel sorunları için ne yapıyoruz ki, ne gere kvar ki diyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı ve diğer bir çok isim buna Millet Bahçesi dese de, ben Çatalca'nın otopark sorunu çözümü, sosyal tesis ve yürüyüş alanları çözümü, sosyallik adımı, kültür parkı ve daha bir çok isim koyabilirim.


 

Çünkü bu projeyi isteyen halk! Aynen öyle, seçim öncesindeki gerek canlı yayınlara ve gerekse tüm paylaşımlarımıza gelen yorumlar, bu istemler üzerine idi. Ve şimdi kalkmış birileri diyor ki “ Halk istemiyor”


 

Ardından iş dönüyor "İstiyoruz ama bize açıklayın, bu proje nedir." Neredeyse bir yıldır "bu projenin ne olduğunu anlayamadıysan, o sıralarda ne işin var" diyesim geliyor.


 

Buraya kadar olan tek şey, bunlar Çatalca'ya yeni bir meydanı, otoparkı, sosyal ve kültürel alanları istemiyorlar.


 

Ve asıl bomba!


 

Ulan ne sevinmiştik be! Çatalca'nın Üniversite Alanı Lejantı Büyükşehir Belediyesinde 1/5000 Ölçekli Planlara işlendi diye... Ama gel gör ki CHP'li Büyükşehir Meclis Üyeleri Perşembe günü gündeme gelen "Üniversite Alanı Lejantlı Plan”a hepsi "Ret" verdi.

Çatalca CHP Büyükşehir Meclis Üyeleri de dahil olmak üzere...


 

Yani şimdi CHP'li Meclis Üyeleri Çatalca'ya yeni bir şeyler olsun istemiyorlar gibi geliyor değil mi? Gibisi çok!


 

İstiyorlar ki Mesut Üner ve ekibi hiç bir şey yapamasın. Adam TOKİ marifeti ile yapılıp Çatalca Belediyesinin malı olacak olan, hali ile Çatalca halkının malı olacak olan, içinde kültürel ve sosyal, Otopark ve çeşitli çarşı alanları olacak olan bir proje için uğraşacak... Ve sen kalkıp diyeceksin ki “ TOKİ karşılığında ne isteyecek?”


 

Peki soralım şimdi buradan 2010'lu yıllarda TOKİ Çatalca'da toplu konut üretecek diye, gece gündüz bayır mahallelerinde davullar eşliğinde toplantılar yapan sizler o gün ile bugün arasında nasıl değiştiniz? Hoş o da olmadı ama, iyi hatırlayın. Yıllarca toplu konut yapsın diye TOKİ'nin peşinden koştunuz. Şimdi TOKİ Konut yaparsa diy ödünüz mü kopuyor? Kıyamam ya!


 

Şimdi diyeceğim ki, Mesut Başkan sen de bunlar gibi yap! Otur koltuğunda geleni gideni öp! Al karşına Çatalca'ya yapılacak her projeye karşı olanları, kahveler iç. Nasıl olsa seçim zamanı iki öptün mü onları, tamam!


 

Tabi onlar öyle zannediyor. Artık çalışmayana, bu ilçe için gecesini, gündüzüne katmayana bir selam bile vermez bu millet. Bunu bilmiyorlar. Bu ilçenin vizyon projelere ihtiyacı var. Bu ilçenin diğer ilçeler gibi hizmete ihtiyacı var.


 

Dün ne kadar güzel söyledin ama! "Tamam mı, konuştun mu? Oylamaya sunuyorum. Hayır dersin olur biter."


 

Bu vatandaş kendisine gelecek hizmete "hayır" diyenleri her daim görecek ve gereğini zaten yapacaktır.


 

Yoksa Çanakça'da kimin işlettiği herkes tarafından bilinen piknik alanı gidiyor elden diye tutuşmanın faydası yok. Korkunun Ecele Faydası Yok.

Bunlar istiyor ki onlar gibi sadece öp! Ama bilmiyorlar ki 31 Mart Günü bu millette onları öptü!


 

Öpüldünüz beyler... Öpüldünüz!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi