CITROËN C3 ELLE Türkiye’de: sıfırı kaç para,kaç beygir, ne kadar yakıyor ?

CITROËN C3 ELLE Türkiye’de: sıfırı kaç para,kaç beygir, ne kadar yakıyor ?
Citroën, ELLE ile olan macerasına yeni C3 ELLE özel serisi ile devam ediyor.

Fatma Müge Yücetürk - Citroën C3 ELLE iki standart renkte sunulur. ELLE logosunun renkleriyle ilgili olarak beyaz veya siyah olmak üzere iki tavan rengi arasından seçim yapılabilir. Siyah, ayaklarla eş anlamlıdır ve beyaz, saflığı ve sadeliği simgeler; Kum, kutup beyazı, çelik grisi, platin grisi veya parlak siyah gibi gövde renkleri ile kombine edilebilir.

C3'ün çekiciliği, yeni mat gümüş-mavi renk paketiyle vurgulanıyor. Metalik vurgulu derin buz mavisi, canlı ve modern görünümüyle tüm gövde renkleriyle mükemmel uyum sağlar. Airbump®'un iç parçaları, ızgaradaki farlar ve tavan etiketinin etrafındaki renkli vurgular, Citroën C3 ELLE'nin yeni renkleriyle uyumludur. Citroën C3 ELLE, zamanı takip eder ve daha önce bilinmeyen grafikleri ve kentsel görüntüleri öne çıkarır. Genel tema olarak ELLE marka imzası "Since 1945 And Forever" aracın hem dışında hem de içinde çeşitli yerlerde siyah şerit üzerine beyaz harflerle kullanılmıştır. Moda dünyasının ölümsüz bir birleşimi olan siyah beyaz ELLE grubu, dönemi mükemmel bir şekilde yansıtması için güçlü bir fontta kullanılmış.

Donanım, konfora katkı sağlıyor

İç mekanda kişiselleştirme devam ederken, yeni mat gümüş mavi renk paketi kusursuz uyumlu bir ambiyans sağlıyor. Çift renkli Advanced Comfort koltukların ana döşemesinde Rus grisi kumaş kullanılırken, sırtlığın üst kısımlarında lacivert-gri rüzgar grisi Alcantara kullanıldı. Marka logosu baskılı dekoratif şerit ve yeniden yorumlanan şerit deseni, mavimsi saten bir örtü ile sırtlığın üst kısmını koltuğun geri kalanından ayırır. 

Malzemelerin değiştirilmesi önceki konsolun kalite hissine katkıda bulunuyor. İlk kez özel bir versiyonda, genellikle superior versiyonlarda kullanılan Alcantara, C3 ELLE versiyonunun ön konsolunda kullanım buluyor. Mat rüzgar grisi, renk paketinin donuk metalik mavi çerçevesiyle tezat oluşturuyor. Ayrıca zarif ve zarif Alcantara yüzeyi, mavi tonlarında çift dikey dikişle tamamlanıyor. Beyaz bir taban rengi ve siyah bir şeritle çevrili ELLE logosu, yer paspaslarının arka planında açıkça görülebilir. Otomobilin anahtarlığı ve bagajı da Citroën ve ELLE ortaklığının iki logosunu gururla sergiliyor.

CITROËN Kaç Beygir ? 

Citroen C3 araçlarında 83 beygir gücünde bir motor bulunuyor ancak diğer trim seviyeleri 110 beygir güç sunuyor.

Ne Kadar Yakıyor ? 

Şehir içi tüketim (100 km) 6.1 lt. Şehir dışı tüketim (100 km) 4,2 lt. Ortalama tüketim (100 km) 4,9 lt.

Fiyat Listesi 

  • Feel Bold 4.8 Lt/100 Km Otomatik 619.000 TL
  • Shine 4.8 Lt/100 Km Otomatik 644.500 TL
  • Feel 4.2 Lt/100 Km Düz 505.800 TL
     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.