Ford, Türkiye'de Mustang Mach-E'yi satışa çıkardı!

Ford, Türkiye'de Mustang Mach-E'yi satışa çıkardı!
Ford'un tamamen elektrikli SUV Mustang Mach E modeli Türkiye'de satışa sunuldu.

Tek motorlu arkadan çekişli (RWD) ve çift motorlu dört tekerlekten çekişli, 0'dan 100 km/sa hıza 5,1 saniyeye kadar çıkabilen versiyonlarda sunuluyor. sürücü (AWD ). ) sürüş imkanı.

Mustang Mach-E, Green NCAP derecesinin bir parçası olarak temiz hava ve sera gazı emisyon testlerinde en yüksek puanları alıyor ve WLTP'ye (Uluslararası Uyumlaştırılmış Hafif Araç Test Prosedürleri) göre şarjlar arasında 600'e kadar elektrik menziline sahip.

Yeni nesil teknik özelliklerle donatılan Mustang Mach E, sürüş dinamiklerini ve duyusal deneyimi sürücünün ruh haline göre uyarlayan, hem sessiz hem de sportif sürüş taleplerini karşılayan Fısıltı, Aktif ve Evcilleşmemiş sürüş modları sunuyor.

Bu 5 koltuklu coupe tarzı SUV, araç kullanımda değilken (veya küçük güncellemelerle kullanımda) havadan (OTA) güncellemeler yoluyla yazılım güncellemeleri yapılarak zaman içinde iyileştirilmiştir.

h4xy8-1689148715-6515-w750-h416-1.jpg

-40°C'ye kadar test edilen yüksek performanslı pil, darbe korumalı su geçirmez bir mahfazaya yerleştirilmiştir.

Gelişmiş aktif sıvı ısıtma ve soğutma sistemi. Aşırı hava koşullarında optimum performans için pil sıcaklığını düzenler, şarj süresini azaltır ve sizi hızlı yolda tutar. Kalıcı mıknatıslı senkron arka motor, yalnızca 0,5 saniyede maksimum tork sağlar.

Ön bagaj, arka koltukların arkasında 402 litre ve ön koltukların arkasında 1.420 litre kargo alanı sunuyor. Bu arada, ön bagaj boşken ek 100 litre saklama alanı sunuyor.

İŞTE TÜRKİYE FİYATI

aakad-1689149012-8232-w750-h421-1.jpg

Elektrikli yeni Mustang Mach E, 3.588.600 TL önerilen başlangıç ​​fiyatıyla Ford Store bayilerinde satışa sunulacak. Standart seri AWD versiyonu 3.952.300 TL fiyatla satın alınabiliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.