Togg sevisleri nerede ve bakımları nasıl olacak ?

Togg sevisleri nerede ve bakımları nasıl olacak ?
K.B: TOGG’UN 10 İLDEKİ SERVİS NOKTALARI BELLİ OLDU. U.B: TOGG, SERVİS HİZMETİ KONUSUNDA BOSCH CAR SERVİSİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK.

Necdet Oktay Apaydın - OGG’un T10X modelinin kura çekiliş sonuçları belli olurken gözler Türkiye’nin yerli otomobilinin servisleri nerede olacak? Ve bakımları nasıl olacak? sorularını akla getirdi. Vatandaşların merak ettiği bu soruları gelin haberimizde yanıt bulalım.

TOGG’un kazanan talihlilerinin araçlarına kavuşmasına sayılı günler kala, servis noktalarının ve araçların bakım sürecinin detayları belli oldu. TOGG, kullanıcılarla yakın temasta olmak için doğrudan satış modelini seçerek hizmet vereceklerini belirtirken, Türkiye’nin 7 bölgesi’nde deneyim merkezleriyle birlikte 10 ilde servis ve teslimat noktaları açıyor.
TOGG tarafından yapılan açıklamada 10 il ise şöyle;
İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa-Gemlik’te deneyim merkezini açarken, teslimat ve servis noktaları için; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa-Gemlik, Samsun, Diyarbakır, Erzurum, Antalya ve Kayseri’deki bu noktalarda hizmete girmeyi sürdürüyor.
TOGG’un resmi verilerine göre;
10 Teslimat Noktası
20’den fazla servis noktası
8 mobil deneyim merkezi
10 deneyim merkezi
7- 24 TOGG Care kullanıcı ilgi merkezi ile hizmet verecek.

TOGG, servis ve bakım onarım hizmeti sürecinde Bosch Car Servisi ile işbirliği yaptı. 
TOGG ile ilgili vatandaşları endişelendiren bir diğer konu da yedek parça ve tedarik kısmıydı. TOGG’un kendi servis merkezlerini açmaya devam edeceklerinin yanı sıra Bosch Car Servisi ile de hizmet verecek. Bosch Car yetkili servis çalışanları TOGG’dan eğitim alacak. TOGG Teknik Saha Servisi’nin yardımıyla yüksek gerilim, fotovoltaik ve güvenlik sistemleri’nde onarım yapma yetkisi alarak tüm bakım-onarım, garanti ve servisler sadece yetkili servis sağlayıcıları tarafından hizmet verilecek. Bosch Car Servisi’nin dünyada 150 ülkeye 16 binden fazla geniş hizmet servisiyle, TOGG ile olan iş birliğinin verimli ve yaygın hizmet vermesi bekleniyor.

TOGG’un periyodik bakım maliyeti fazla mı?
TOGG’un elektrikli bir araç olması standart içten yanmalı bir otomobile göre oldukça düşük ve daha az maliyetli hale getiriyor. Bununla birlikte içten yanmalı bir aracın periyodik olarak yağ bakımı, filtre bakımları vs. gibi temel bakım onarım gereksinime TOGG’da gerek olmadığından kıyasla oldukça az olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.