Yeni Nesil Fiat Doblo, Türkiye'ye zammıyla geldi!

Yeni Nesil Fiat Doblo, Türkiye'ye zammıyla geldi!
Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de lansmanı yapılan ve ülkemizde satışa sunulan ithal Fiat Doblo'ya zam geldi. İşte güncel fiyat listesi...

Berrin Ozan Yeşiltepe - İtalya merkezli otomobil şirketi Fiat, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin en çok tercih edilen ticari otomobillerinden Doblo'nun lansmanını yaptı. Sevilen otomobilin yenilenen hali artıkTürkiye'de değil İspanya'da üretilecek. Lansmanla birlikte Türkiye pazarında da satışa sunulan Doblo, lansmandan iki hafta sonra zamlanarak kullanıcıyı üzdü.

Peki gelen zamlarla birlikte modelin güncel fiyatı ne? İşte özellikleriyle birlikte modelin güncel fiyatı...

Model

9 Haziran 2023 Fiyatı

23 Haziran 2023 Fiyatı

Cargo Standart, Manuel509.900 TL554.900 TL
Cargo Maxi, Manuel544.900 TL589.900 TL
Combi Easy, Manuel644.900 TL699.900 TL
Combi Urban, Manuel694.900 TL749.900 TL
Combi Urban, Otomatik764.900 TL819.900 TL
Combi Premio Plus, Otomatik809.900 TL869.900 TL

İşte Yeni Nesil Doblo!

Yenilenen tasarımıyla karşımıza çıkan Doblo, kendinden önce çıkan modellerde kullanılan yeni logo tasarımıyla, kapalı ızgara yapısı ve bu kapalı ızgara etrafında modern görünümlü farlarla müşteri karşısına çıkıyor. Yeni Doblo, şık tasarımı sayesinde artık çok daha popüler.

Fiat Doblo'nun arka kısmında dikey olarak yerleştirilmiş farlarıyla göze çarpıyor. Sağlam bir arka bagaj kapağına sahip olan yeni nesil Doblo'nun öne çıkan özelliklerinden biri de arka camın da açılabilmesi. Bu durum müşteriler için daha sürükleyici bir deneyim sağlayacak. Küçük eşyaları atmak için sandığın tamamını açmanıza gerek kalmadığı modelde, otomobilin ön tarafında yeni bir logo bulunsa da arka kısmında değişmeyen eski logoyu görüyoruz.

Ticari bir araç olmaktan çıkan yeni nesil Fiat Doblo'nun iç tasarımı, bu otomobilin ticari bir araç olduğunu unutturuyor. Cihaz ekranının yine aynı formda olması tercih edilse de orta bölmede yer alan 8 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence ekranı navigasyon, Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunuyor. Elektronik el freni sistemi ve döner düğmeli şanzıman, yeni nesil Doblo'ya yepyeni bir hava kattı.

fiat.jpg

Fiat Doblo'nun içindeki özellikler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Şirket, bu araca "Magic Top" adını verdiği özel bir cam panoramik tavan sağlayacak. Bu özellik, seyahat ederken gökyüzünü görebilmenin yanı sıra saklama alanı ile toplamda yaklaşık 100 litre ek alan sağlıyor. Fazla eşyaya sahip olan kişiler bu özellikten çok memnun olacaklar.

fiat-e-doblo-2022.jpg

Kaputun altına baktığımızda üç motor seçeneği görüyoruz. Bu 1.5 litrelik motorlardan ilki 100 hp üretiyor ve altı ileri manuel şanzımanla geliyor. İkinci motor 130 beygir güç üretiyor. Tüketiciler bu motor seçeneğini 8 ileri tam otomatik şanzıman ile satın alabilecekler. Yeni Doblo için son motor seçeneği 100 kW'lık bir elektrik motoru olacak. "E-Doblo" adını alacak aracın menzili ise yaklaşık 280 km. Seçilen motor seçeneğinden bağımsız olarak yeni nesil Doblo, 800 kilograma kadar yükleri taşıyabilecek.

doblo-safety-desktop-584x414-v1.jpg

Cargo" ve "Combi" olarak isimlendirilen model seçenekleriyle resmi olarak satışa sunulacak olan araç, şimdiden gönülleri fethetmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.