Oyum AKP'ye

Şimdi diyeceksiniz ki Akp karşıtı bir köşe yazarı neler söylüyor. Hatta yazdığı yazılar dolayısıyla 20 yıldır ülkeyi yöneten Akp tarafından defalarca savcı ve hakim huzuruna çıkmış, evinden Polis tarafından alınmış yetmemiş hakkında Sayın Emine Erdoğan tarafından dava açılmış biri nasıl olur da Akp’ye oy vereceğini söyler diyebilirsiniz.


O zaman şöyle izah edeyim.


Akp hükümeti bu ülkenin başına zorla mı geldi?

Hayır!


Bu iktidarı 20 yıldır başımıza musallat edenler ağzına ampul sokan, Erdoğan’ın bir tarafının kılı olayım diyen ve bu ülkenin çocuklarının geleceğini, yarınlarını makarnaya, pirinçe, kömüre ve maddi çıkar için satanlar kim?


Fetönün hakim ve savcıları, onlarca subay, akademisyen ve gazeteciyi sahte tapeler düzenleyerek Akp Hükümetine darbe yapacakları gerekçesi ile bu ülkenin onurlu insanlarının daha dava bitmeden terörist ilan edilip içeri tıkılmasına sebep olanlar kim?


Yargı fetöye teslim ediliyor dediğimizde bizi iktidar düşmanı din düşmanı olarak görenler kim?


Türkiye Cumhuriyeti Devletinin namusu olan kozmik odanın talan edilmesine vesile olanlar kim?


Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kazanımlarının satılmasına sessiz kalanlar kim?


Haburda seyyar mahkeme kurup teröristlerin ayaklarına kadar Hakim ve Savcıların gönderilmesine alkış tutanlar kim?


Bebek katilinin mektubunun canlı yayınla 80 milyon Türk halkına dinletilmesine gururla bakanlar kim?


Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Meclisinde Terörist Barzaniyi ayakta alkışlayıp “Türkiye seninle gurur duyuyor” diyenler kim?


Elinde viski bardağı ile Kuran-ı Kerim’in Bakara suresini makaraya çevirenlere sahip çıkanlar kim?


Türkiye Cumhuriyeti Devletini Suriye, Afgan ve Pakistanlı mültecilerler doldurup Türk Halkının büyük bir tehlike içine atılmasını görmezden gelenler kim?


Ülkesinde savaşmak yerine arkasına bakmadan kaçan ve 10 milyon mülteciyi 80 milyon türk halkına zorla baktırılmasına sebep olanlar kim?


Ülkem çiftçisi ve hayvan üreticisini desteklemek yerine samanı, eti, buğdayı ithal ederek çiftçilerimizin ürünlerini yok pahasına satarak bankaların kucağına borç batağına sürüklenmesine sebep olanlar kim?


Hak edenlerin değil taraf olan cahil ve liyakatsizlerin devletin kurumlarına yerleştirilmesine hak yenilmesine vicdanı sızlamayanlar kim?


Asırlardır din, dil, ırk ayırt etmeyen toplumun bugün Alevi, Kürt, dinli, dinsiz diye ayrıştırılmasına Alevi yurttaşlarımızın evlerine X işareti koyulmasına kardeşin kardeşe kırdırılmasına sebep olanlar kim?


Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkının cemaat ve tarikatlara akıtılmasına vesile olan, haramı helalmiş gibi yiyenlere ses çıkarmayanlar kim?


17-25 Aralık’ı, ayakkabı kutularını, para sayma makinelerini, birilerinin önüne yatanları unutanlar kim?


Ergenekon'da dava kapsamında tutuklanan, onuru ve gururu ayaklar altına alındığı için intihar eden Yarbay Ali Tatar’a “hesap vermeden nereye gidiyorsun” diyen kalemşor Engin Ardıç alçağına sahip çıkanlar kim?


İki ayyaş denilen Atatürk ve İnönü’nün osmanlının küllerinden var ettikleri Türkiye Cumhuriyeti Devletini parsel parsel satan, Araplara peşkeş çekenlere sessiz kalanlar kim?


Elbette sizlersiniz!


Ve bugün 1 kilo peynir 100 lira, domates 20 lira, patates 14 lira, benzin 23 lira, ekmek 5 lira olmuş hiç umurumda değil.


Eğer ki güzel ülkemin geleceğini makarna, pirinç, kömür ve maddi çıkarı için satanlar kuru ekmeğe muhtaç kalmadığı sürece bu iktidarın gitmesi asla mümkün değil. Ve belki kurunun yanında yaş da yanacak (yemeğe ekmeği olmadığı halde onurunu, gururunu çıkarları uğruna satmayan) güzel insanlarımız da zahmet çekecek ama bu ülkeyi vatan toprağı yapmak için daha ağzında annesinden emdiği süt kokan 13 ve 15 yaşındaki çocuklar aklıma geldikçe buna değer diye düşünüyorum.


Fetönün asıl derdinin Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak olduğunu söylerken 15 Temmuz Darbesi sonrası kandırıldık diyenlere ısrarla inanmaya devam edenler kim?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Sönmez Arşivi

40+1!

25 Kasım 2023 Cumartesi 00:01