Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi! Sosyal medya paylaşımı çok konuşuluyor

Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi! Sosyal medya paylaşımı çok konuşuluyor
Bir dönem ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve sosyal medyada hala paylaşımlara konu olan Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı “Dilek” karakteriyle dikkat çeken ünlü oyuncu Pelin Sönmez, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Bir döneme damgasını vurmayı başarmış olan Akasya Durağı dizisi, ekranlara geldiği süreçte en çok izlenen yapımlar arasında yerini almıştı. Kadrosunda birçok ünlü ismi barındıran komedi ve aile türündeki dizide yer alan Pelin Sönmez, burada “Dilek” karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, aradan geçen yılların ardından geçirdiği değişimle görenleri şaşırttı.

Akasya Durağı dizisinde yer alan birçok isim daha sonra farklı yapımlarla izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide yer alan isimler geçirdikleri değişimlerle gündeme gelirken, bu isimlerden biri de Pelin Sönmez oldu. Dizide “Osman Aga” karakterinin kızı “Dilek” karakterine hayat veren Pelin Sönmez, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

AKASYA DURAĞI’NDA “DİLEK” KARAKTERİYLE ROL ALDI

Ekranlara geldiği dönemde reyting rekorları kıran Akasya Durağı dizisi, kadrosuyla da dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Aslı Altaylar gibi birçok ünlü ismin yer aldığı dizi, geçtiğimiz yıllarda sona ermesine rağmen hala gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide yer alan oyuncuların aradan geçen yıllarda geçirdikleri değişimler de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında bulunuyor. Bu kez geçirdiği değişimle gündeme gelen isim Pelin Sönmez oldu.

PELİN SÖNMEZ’İN SON HALİ

Pelin Sönmez, Akasya Durağı dizisinde sürekli Cezmi Baskın’ın canlandırdığı “Osman Aga” karakterini, yani babasını sinirlendiren “Dilek” karakteriyle rol alıyordu. Güzelliğiyle dikkat çeken Pelin Sönmez, son dönemlerde birçok kişinin merak ettiği isim oldu. Uzun zaman sonra Akasya Durağı’nın Dilek’ini görenler, gözlerine inanamadı. Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, yine sosyal medyada görenleri şaşkına çevirdi.

Akasya Durağı’nda “Dilek” karakteriyle dikkatleri çekmeyi başaran güzel oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Her paylaşımı takipçileri tarafından ilgi gören güzel oyuncu, son haliyle bir kez daha şaşırttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.