Alev Alev oyuncu kadrosu

Alev Alev oyuncu kadrosu
SHOW TV'de 5 Kasım 2020 Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkacak olan Alev Alev dizisinin oyuncuları da merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanda görünen isimlerin yanısıra birçok aktör ve aktrist de yapıma renk katacak. Alev Alev oyuncuları haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında bu akşamdan itibaren yepyeni bir dizi yayın hayatına başlıyor. Güçlü senaryosu kadar önemli oyuncuları da kadrosunda bulunduran Alev Alev'de hangi isimlerin yer alacağı da merak konusu. Bu sebeple izleyiciler de araştırmalarda bulunarak hangi isimlerin projede oynayacağını öğrenmek istiyor. Peki, Alev Alev oyuncuları kimdir? İşte detaylar...

Alev Alev oyuncu kadrosu

Birçok güçlü yapımın karşısında reyting mücadelesi verecek olan Alev Alev'in kadrosunda son döneme damga vurmuş birçok isim yer alıyor. Başarısıyla adından söz ettirmek isteyen yapımda karşımıza çıkacak oyuncular aşağıda sıralanmıştır;

  • Demet Evgar: 19 Mayıs 1980 Manisa doğumludur. Oyunculuğa 17 yaşında başladı. Birçok dizi ve filmde rol alarak adını duyurmayı başardı.
  • Hazar Ergüçlü: 1 Ocak 1992'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da doğmuştur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları gerçekleştiren güzel oyuncu önemli dizilerde kendini gösterdi.
  • Dilan Çiçek Deniz: 1995 yılında Sivas'ta doğmuştur. 25 yaşındadır. Kısa süreli oyunculuk hayatında önemli yapımlarda rol almıştır. Lise yıllarından itibaren tiyatro ile ilgilenmiştir. 2016'da Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yıldızı parlayan oyuncu ödülünü kazanmıştır. Son olarak Yarım Kalan Aşklar'da Elif karakterini canlandırdı.
  • Cem Bender: 1965'te Trabzon'da doğan Bender, KTÜ'den Mimarlık Bölümü mezunu olarak ayrılmıştır. Ancak sonrasında yolu oyunculukla kesişmiştir. 
  • Berkay Ateş: 1987 İstanbuld oğumludur. Annesi Malatya, babası Ardahanlıdır. Oyunculuğun yanında yazarlık da yapmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunuduru.
  • Cihangir Ceyhan: 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Herkes onu Sıfır Bir Adana ve Çukur'da hayat verdiği Azer karakteri ile tanımıştır ve yine bir SHOW TV dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkacaktır.
  • Berker Güven: 2 Eylül 1994 İzmir doğumludur. 2017 yılında gösterime giren Babam filminde Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile başrolü paylaştı. Vatanım Sensin dizisinde Aleksi, Zalim İstanbul dizisinde ise Nedim rolüyle yer aldı.
  • Zuhal Olcay: Dizinin en deneyimli oyuncusu olan Zuhal Olcay 10 Ağustos 1957 Üsküdar doğumludur. Cevat İşanç ve Süheyla İşanç'ın kızı olarak dünyaya gelen Olcay; konservatuarda piyano öğretmeni olan teyzesinin teşviki ile Ankara'ya giderek tiyatro eğitimine başladı. Devam eden kariyerinde sayısız projede yer aldı. Türk televizyonlarının en çok sevilen isimleri arasındadır.




 

Alev Alev Dizisi Konusu

'Alev Alev'; birbirinden tamamen farklı üç kadının, bir yangın sonrası birleşen hayatlarını ve birlikte verdikleri mücadeleyi konu alıyor. Kendine özgü anlatımıyla verdiği anlamlı mesajlar ve dikkat çekeceği konular ile ekran başındakilere cesaret ve ilham kaynağı olmaya hazırlanan Alev Alev'in kadrosunda, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Zuhal Olcay’la birlikte Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.