Babil oyuncuları | Tüm oyuncu kadrosu

Babil oyuncuları | Tüm oyuncu kadrosu
STAR TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen Babil dizisi cuma akşamlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizide rol alan isimler de kendilerinden söz ettirmeyi sürdürüyor. Babil dizisi karakterleri ve oyuncu kadrosu haberimizde yer alıyor.

17 Ocak'ta yayınlanan ilk bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitkeyen ve bu cuma beşinci kez televizyonlardaki yerini alacak olan Babil cuma günlerine damga vuruyor. Birbirinden usta ve ünlü oyuncuların yer aldığı proje adını her geçen gün daha da fazla izlenme oranı ile üst sıralara yazdırıyor. Arka Sokaklar ve Hercai gibi iki önemli diziyle kısa sürede kafa kafaya mücadele eden dizinin oyuncuları da merak içerisinde araştırılıyor. Peki Babil dizisi oyuncuları kimdir? Babil dizisi karakterleri, oyuncu kadrosu ve gerçek isimleri haberimizde yer alıyor.
 


Babil dizisinin konusu

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?
 


Babil dizisi nerede çekiliyor?

Cuma günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Babil, İstanbul'da çekilmektedir.

babil ayşe aslı enver


Babil dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Dizinin 4 haftalık başarısında imzası bulunan oyuncular merakla araştırılıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projede çok önemli sanatçılar bulunuyor. Babil oyuncu kadrosu ve karakterleri aşağıda yer almaktadır.

babil eda nur fettahoğlu fotoğrafları
 


Halit Ergenç - İrfan

Ekonomi profesörü, sevgi dolu bir baba. İdealist, zeki, duyarlı, vicdanlı, karizmatik ve mütevazi.

babil oyuncu kadrosu irfan


Ozan Güven - Egemen

İrfan’ın en yakın dostu. Her devrin adamı, eğlenceli, kurnaz, şeytan tüylü, tek tabanca, fırsatçı. Hayatı hep sınırda, uçlarda.

babil oyuncu kadrosu egemen


Aslı Enver - Ayşe

Süleyman’ın asistanı. Sempatik, dürüst, akıllı, duyarlı, merhametli, samimi.

babil oyuncu kadrosu ayşe


Birce Akalay - İlay

Süleyman’ın sevgilisi, İrfan’ın eski aşkı. Çekici, sofistike, çok güzel, mesafeli.

babil oyuncu kadrosu ilay


Nur Fettahoğlu - Eda

İrfan’ın eşi. Tutkulu, entrikacı, pragmatik, iyi bir anne, iyi dost, tehlikeli düşman.

babil oyuncu kadrosu eda


Mesut Akusta - Süleyman

Karanlık bir tarafı olan iş adamı, eski tefeci, aile babası. İlay’a deli gibi aşık. Eğitimsiz, hırslı, zeki, acımasız, cezalandırıcı, güçlü, saplantılı.

Diğer oyuncular :  Lesli Karanfil (Funda), Gizem Kala (Nehir), Gürberk Polat (Mert), Aydan Koptur (Aydan), Gözde Melike Kocaoğlu (Demet), Şeniz Çetin (Büşra), Funda Eskioğlu (Aynur), Barış Aksavaş (Sedat), Abdurrahman Yunusoğlu (Saffet), Selahattin Paşalı (Hakan), Veda Yurtsever (Kudret), Beren Kasımoğulları (Deniz), Mesut Akusta (Süleyman)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.