Erdal Beşikçioğlu fikir değiştirdi, Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin başrolüne o isim geldi!

Erdal Beşikçioğlu fikir değiştirdi, Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin başrolüne o isim geldi!
İzleyicilerin ve müzik severlerin merakla beklediği Cem Karaca filminin başrolünde yer alacak isim belli oldu. Merakla beklenen ve Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmin başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun karar değişikliği sonrasında o isim geldi...

Türkiye’de bir süredir merakla beklenen ve Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmin detayları belli olmaya başladı. Usta sanatçı Cem Karaca’nın hayatının anlatılacağı filmde ilk olarak başrolde deneyimli oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun olacağı açıklanmıştı. Taraflar anlaşma sağlamış olsa da daha sonra Beşikçioğlu fikrini değiştirmişti. Bu fikir değişikliği sonrası filmin başrolü için İsmail Hacıoğlu ile anlaşma sağlandı.

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstleneceği, Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmin başrolünde yakışıklı oyuncu İsmail Hacıoğlu yer alacak. Başarılı oyuncunun yeni projesi için şimdiden kampa girdiği ve Cem Karaca rolü için hazırlanmaya başladığı öğrenildi. İşte detaylar…

CEM KARACA’NIN FİLMİNDE İSMAİL HACIOĞLU OLACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre İsmail Hacıoğlu, yer alacağı yeni filmi için bir süredir müzik eğitimleri almaya başladı. Cem Karaca’nın filmi için kampa girdiği öğrenilen yakışıklı oyuncunun bu çalışmalar kapsamında Cem Karaca’nın yol arkadaşları olan Moğollar grubu ile de birkaç kez buluştuğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun bu proje için çok heyecanlı olduğu ve filmde elinden gelenin en iyisini yapmak istediği öğrenildi.

İMZA AŞAMASINA GELMİŞLERDİ, İSİM DEĞİŞTİ

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği, Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya ortak yapımı ile izleyici karşısına çıkacak olan filmde, Cem Karaca’nın hayatı konu olarak ele alınacak. Söz konusu filmde başrol için ilk önce ünlü şarkıcı Haluk Levent’in ismi geçmişti ancak bu söylentilerin ardından ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile anlaşma sağlanmıştı. Yapım şirketi ile Erdal Beşikçioğlu bu anlaşma sonrası imza aşamasına da gelmişti ancak Beşikçioğlu fikrini değiştirdi. Bununla birlikte filmde başrol için İsmail Hacıoğlu ile anlaşma sağlandı.

37 yaşındaki yakışıklı oyuncu İsmail Hacıoğlu, kariyerine ilk adımı 2001 yılında Bana Şans Dile filminde canlandırdığı “Çağlar” karakteri ile attı. Ardından Koçum Benim, Bir İstanbul Masalı, Beyaz Gelincik, Firar, Mahkum gibi birçok dizide rol alan Hacıoğlu, öte yandan Sınav, Anlat İstanbul, Kabadayı, Meryem, Ayla gibi birçok sinema filminde de rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.