Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu | Oyuncular ve tüm karakterler

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu | Oyuncular ve tüm karakterler
FOX TV'de yayın hayatına başlayacak olan Öğretmen dizisi çarşamba akşamlarında reyting mücadelesi verecek. Dizide yer alan oyuncular ve karakterler de merak edilerek araştırılıyor. Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.

Dizi dünyası bu akşam yeni bir yapımla daha televizyon ekranlarına geliyor. Uzun süredir tanıtımları yapılan, afişleri paylaşılan ve fragmanları izlenen Öğretmen dizisi bu akşam başlıyor. Son dönemlerde dünyanın adından en çok söz ettiren ülkelerden biri olan Güney Kore'den uyarlanan yapım merakla bekleniyor. Mr. Hiiragi’s Homeroom'dan esinlenilerek çekilen dizide yer alan oyuncular da öğrenilmek isteniyor. Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu haberimizde yer alıyor.
 


Öğretmen dizisi konusu

Yapımcılığını MEDYAPIM ile MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Merve Girgin’in kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını Suzan Sümeli’nin yürüttüğü dizide birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin konusu ise Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır. Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır… Akif Öğretmen; herkese büyük bir ders verecektir…


Öğretmen dizisi saat kaçta?

FOX TV'nin çarşamba günlerindeki yeni kozu Öğretmen 4 Mart Çarşamba saat 20.00’de FOX TV'de izleyicisiyle buluşacak.


 

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu

Türkiye'nin çarşamba akşamlarında izleyebileceği yeni bir dizi daha yayın hayatına başlayacak: Öğretmen. Hikayesi ile izleyenleri etkilemesi beklenen dizide rol alan oyuncuları sizler için derledik;

ilker kaleli öğretmen akif

 


İlker Kaleli - Akif kimdir?

İlker Kaan Kaleli 11 Mayıs 1984 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusudur. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır. Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında Silsile adlı filmde yer aldı. İstanbul'da Kültür Üniversitesi‘nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand‘ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Londra'ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA'da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu. Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan‘dan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım, Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu‘ndan oluşmaktadır 2012 yılında “Kayıp Şehir” adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır. 2013 yılında “Kayıp” adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı. 2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak “Poyraz Karayel” adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı. 2014 yılında “Silsile” adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

afra saraçoğlu öğretmen gizem kimdir?
 

Afra Saraçoğlu - Gizem kimdir?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde devam eden Afra Saraçoğlu ilk oyunculuk deneyimini; başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı İkinci Şans filminin kadrosunda yer alarak yaşamıştır. Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Çetin karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu 1.70 metre boyunda, 48 kilo ve Yay burcudur.

ceren moray öğretemen zeynep kimdir

Ceren Moray - Zeynep kimdir?

Ceren Moray, 5 Haziran 1985'te Diyarbakır’da memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Doğumundan birkaç yıl sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan ve İstanbul’da büyüyen ünlü oyuncu, uzun süre Pera Güzel Sanatlar’da eğitim aldı. Ardından 2005 yılında Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazanmış ve 2009 yılında mezun olmuştur. Başrollerinde Levent Üzümcü ve Müjde Ar gibi isimlerin bulunduğu Serseri Aşıklar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Ceren Moray, 2007-2010 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde “Su” karakterine hayat verdi ve tanınan bir yüz oldu. Esas çıkışını 2014 yapımı O Hayat Benim adlı dizi ile yaptı. Dizide Efsun karakterini canlandıran ve dizinin başrolü haline gelen Ceren Moray, performansı ile bütün dikkatleri üzerine çekti. Şu sıralar Star TV’de ikinci sezonu yayınlanan Avlu adlı dizide Azra Kaya karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransız sevgilisi Nico Burn ile Bodrum’da nikah masasına oturan Ceren Moray, 1.61 metre boyunda, 42 kilo ve İkizler burcudur.

Elif Ceren Balıkçı kimdir?

Elif Ceren Balıkçı, 1999 yılında Avusturya’da doğmuştur. Lise Eğitimine devam eden oyuncu küçük yaşta oyunculuğa adım atan isimler arasındadır. 9 yaşında iken Kayıp Prenses dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Merhamet, Bez Bebek, Madalyon gibi diziler de rol almıştır. Elif Ceren Balıkçı, Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Sedef karakterini canlandırmıştır.


Göksu Melek Ulucan öğretmen mine kimdir

Göksu Melek Ulucan - Mine kimdir?

Dizi oyuncusu. 1996, İstanbul doğumlu. Maltepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Zoom Arts’da temel oyunculuk, Hilal Saral’dan da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Göksu Melek Ulucan, ilk oyunculuk deneyimi olarak 2019 yılında Afili Aşk dizisinde Ayça karakteri ile yer almıştı. 2020 yılında rol aldığı Öğretmen dizisinde Mine karakterini canlandırdı.

şerif erol


Şerif Erol kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, senarist, seslendirme sanatçısı.  8 Ekim 1963, Karşıyaka, İzmir doğumlu. Lisede fizik öğretmeninin sınıfına "Sizden fizikçi olmaz" demesiyle fizikçi olmaya karar verip Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü'nü kazanmıştır. Aslında fizik üzerine çalışmak istemediğini anlayıp Ekonomi bölümüne geçmiştir. Uzun süre Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları bünyesinde oynamıştır ve 1997 yılından itibaren Açık Radyo'ya girişmiştir. Tiyatroya olan isteğinden ötürü tiyatro eğitimi almış ve dersler vermiştir. Bu sıralarda Nişantaşı'nda bulunan Stüdyo Oyuncuları Tiyatro alanında oyunlar oynamıştır. 2008 yılında da Stüdyo Oyuncuları'nda olmak üzere "Karanlık Korkusu" adlı oyununu sürdürmüş ve 2014 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kurulan Krek Tiyatro'sunda "Babamın Cesetleri" adlı tiyatroda başrolü oynamıştır. 2000 yılından itibaren Bir İstanbul Masalı, Hırsız Polis ve Bıçak Sırtı adlı dizileri yazmış ve son dönemde Şeref Meselesi adlı dizinin bölümlerinde "Hasan Kılıç" rolünü oynamıştır. Bir dönem TRT'de seslendirme yapmıştır. Şerif Erol, 2017-2020 boyunca oynadığı “Kadın” dizisinde, “Bahar Çeşmeli”nin iyi niyetli üvey babası Enver Sarıkadı” rolüyle büyük beğeni kazandı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Serkan Keskin

Serkan Keskin, 25 Kasım 1977 tarihinde İzmit'te doğmuştur. 1997 yılında İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda oyunculuk hayatına başlamıştır. 1999-2002 yılları arasında olduğu Akademi İstanbul tiyatro okulunda tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya'ya katıldı ve uzun yıllar bu grupta oyuncu, yönetmen olarak çalıştı. 2011 yılında yönetmenliğiniOnur Ünlü'nün yaptığı "Leyla ile Mecnun" dizisinde Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Zeynep Çamcı,Müge Boz, Melis Birkan,Cengiz Bozkurt ile beraber oynadılar. 2013 yılında "Ben de Özledim" adlı dizide Ali Atay, Sera Tokdemir,Osman Sonant, Ezgi Çelik, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı. 2014 yılında yapımcı, yönetmen ve senaristi Onur Ünlü olan "İtirazım Var" adlı sinema filminde Serkan Keskin, Öner Erkan, Büşra Pekin, Osman Sonantbaşrollerde oynadı. Senaryosunu yazıp yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı ve 2015 yılında vizyona girecek olan "Limonata" adlı komedi filmde Serkan Keskin ve Ertan Sabanbaşrolleri paylaşmıştır.

Tüm liste: İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşırken, onlara ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi birbirinden yetenekli isimler eşlik ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.