Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu | Kim kimdir?

Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu | Kim kimdir?
Koronavirüs sebebiyle birçok dizinin yayın hayatına verdiği ya da final yaptığı dönemin ardından yeni yapımlar izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Onlardan biri de Sen Çal Kapımı aşk oldu. Güçlü oyuncu kadrosuyla iddialı gelen dizinin oyuncuları ve karakterleri de merak ediliyor. Peki Sen Çal Kapımı oyuncuları kimdir? İşte detaylar...

FOX TV'de yepyeni bir dizi daha izleyicilerle buluşuyor. Koronavirüs döneminin ardından yayın hayatına başlayacak yapımın performansı şimdiden merak konusu. Şimdiden yayınlanan fragmanlarla beklentiler yüksek. Oynayacak oyuncular da bu çıtayı yüksek tutmaya neden oldu. Birbirinden önemli ve kariyer sahibi isimlerin yer alacağı dizinin oyuncuları merak edilerek araştırılıyor. Peki Sen Çal Kapımı dizisi oyuncuları kimdir? Sen Çal Kapımı karakterleri, oyuncu kadrosu ve gerçek isimleri haberimizde yer alıyor.

 

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir. Yaz ekranının iddialı dizisi “Sen Çal Kapımı”nın ilk bölümü, 1 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de.

sen çal kapımı

 

Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor?

Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan olması beklenen Sen Çal Kapımı İstanbul'da çekilmektedir.

 

Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ve karakterleri

Dizinin kadrosunda bulunan oyuncular merakla araştırılıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projede çok önemli sanatçılar bulunuyor. Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ve karakterleri aşağıda yer almaktadır.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler eşlik edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.