Altınbaş Üniversitesi personel alımı yapacak

Altınbaş Üniversitesi personel alımı yapacak
Altınbaş Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu.

Altınbaş Üniversitesi'nin personel ilanı duyurusunda; 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Üniversitemizin akademik birimlerine öğretim üyeleri alınacaktır.
Başvuru Koşulları:
Adayların, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunundaki genel koşulları ve kadrolarının karşısında belirtilen özel koşulları karşılıyor olmaları gerekir.

Başvurular ne zaman başlayacak?

Altınbaş Üniversitesi'nin personel ilanı duyurusunda başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak ve 11 Eylül 2023 Pazartesi günü sona erecektir.

Hangi alanda personel alımı yapılacak?

Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk- Ticaret Hukuku Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi alımı yapacaktır.

İlanda kaç kişi alınacak?

Yapılan açıklamaya göre ilana 1 personel alımı yapılacaktır.

İlan için şartlar nelerdir?

Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Özel Hukuk alanında doktorasını tamamlamış olmak ve Almanca bilmek aranan özel şartlar arasında yerini alırken ilan ile ilgili detaylara ilan.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Başvurular nereye yapılacak?

Altınbaş Üniversitesi'nin ilanına üniversitenin İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’na (Mahmutbey Mah., Dilmenler Cad., Bağcılar, İstanbul) şahsen veya Posta yoluyla yapılacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.