Altınbaş Üniversitesi personel alımı yapacak

Altınbaş Üniversitesi personel alımı yapacak
İstanbul Altınbaş Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. Adayların 07 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılması konusunda uyardı.

Hüsamettin Ozan Aslan- İstanbul'da bulunan Altınbaş Üniversitesi öğretim elemanı alanında personel alımı yapacağını duyurdu. Altınbaş Üniversitesi'nin yaptığı duyuruda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. Maddesine göre öğretim görevlisi ve 50/d maddesine göre araştırma görevlisi ataması yapılmak üzere “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak" ve alım yapılacak adayların merkezi sistem ile kadroya alınacağı bildirildi.

Hangi bölüm için personel alımı yapılacak?

Altınbaş Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü için öğretim görevlisi alacağını belirtti.

Adaylar için aranan şartlar nelerdir?

İletişim, Gazetecilik, Radyo-Televizyon, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler alanlarından birinde tezli yüksek lisans derecesine sahip olması, en az 10 yıl televizyon haberciliği yapmış olması ve ALES sınavından en az 70, YDS'den ise en az 50 puan alması gerektiğini duyurdu.

Başvurular ne zaman?

Altınbaş Üniversitesi başvuruları 24 Mayıs 2023 tarihinde başladığını ve 07 Haziran 2023 tarihinde başvuruların sona ereceğini bildirdi.

Sınav takvimi ne zaman?

Adayların sınavdan önce ön değerlendirmeyi geçmesi durumunda sınav tarihinin 09 Haziran 2023'de yapılacağı sonuçların ise 12 Haziran 2023 tarihinde açıklanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.