Atılım Üniversitesi 9 personel alımı yapacak

Atılım Üniversitesi 9 personel alımı yapacak
Atılım Üniversitesi 9 personel alımı yapacağını duyurdu. Adayların 12 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılması konusunda uyardı.

Necdet Oktay Apaydın- Atılım Üniversitesi birçok bölümden personel alımı yapacağını duyurdu. Atılım Üniversitesi'nin yaptığı duyuruda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmeliklere göre öğretim üyesi/öğretim görevlisi alınacaktır. Web sayfamızda (www.atilim.edu.tr) belirtilen koşulları sağlayan adayların, istenilen belgeleri bir dilekçe ekinde ilanın yayımlandığı tarih itibarı ile 15 gün içerisinde 12 Haziran 2023 tarihine kadar ilgili “Dekanlıklara” şahsen veya posta yolu ile başvurmaları gerekir. birçok bölümden olmak üzere doktor öğretim görevlisi, profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu.

Hangi bölüm için personel alımı yapılacak?

Atılım Üniversitesi birçok bölümden personel alımı yapacağını ve bu bölümlerin Bilişim Sistemleri Mühendislik Bölümü, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Temel İngilizce ve Modern Diller Bölümü için doktor öğretim üyesi, profesör, doçent ve doktor, doçent öğretim üyesi , profesör öğretim üyesi ve öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular nasıl yapılacak?

Adaylar, Atılım Üniversitesi'nin Dekanlıklarına ya da e posta ile başvuru yapabilecekler.

Adaylar için aranan şartlar nelerdir?

Adaylar, Atılım Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden ya da ilan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesine tıklayarak aranan şartlara ulaşabilirsiniz.

Başvurular ne zaman?

Atılım Üniversitesi başvuruları 26 Mayıs 2023 tarihinde başladığını ve 12 Haziran 2023 tarihinde başvuruların sona ereceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.