Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi personel alımı yapacak

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi personel alımı yapacak
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular 13 Haziran 2023 tarihinde başlayacak.

Necdet Oktay Apaydın- Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi birçok bölümden personel alımı yapacağını açıkladı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin yaptığı duyuruya göre;

547 sayılı Kanun’un ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversite Senatosunun 31.12.2021 tarihli 2021/26 sayılı toplantısında ve Yükseköğretim Kurulu Genel Kurulunun 01.06.2022 tarihli toplantısında kabul edilerek 01.06.2022 tarihinde yürürlüğe giren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Kriterleri Yönergesi’nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili mevzuatta ve ilanda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Ayrıca yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı/Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylanmış olması ve 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki tüm şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

Başvurular ne zaman başlayacak?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin ilanına göre başvurular 13 Haziran 2023 tarihinde başlayacak olup 03 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek.

Başvurular nereye yapılacak?

İlanın başvuruları Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin resmi web sitesi https://bandirma.edu.tr ve https://pdb.bandirma.edu.tr üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.


Personel alımı hangi branşlarda olacak?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi birçok bölümden personel alacağını açıklayarak branşlar ise Doktor, Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacaktır. Detaylı bilgiyi üniversitenin resmi web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.