Fenerbahçe Üniversitesi personel alımı yapacak

Fenerbahçe Üniversitesi personel alımı yapacak
Fenerbahçe Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. Adayların 16 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılması konusunda uyardı.

Necdet Oktay Apaydın- Yerleşkesi Ataşehir'de bulunan Fenerbahçe Üniversitesi 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanları alınacaktır.
09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları ve ilanda belirtilen özel şartları sağlaması gerekmektedir .
İngilizce Programlara başvuru yapacak adayların; YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından minimum 85 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Hangi bölüm için personel alımı yapılacak?

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için Radyoterapi bölümüne öğretim görevlisi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için ise Yazılım
Mühendisliği (İngilizce) araştırma görevlisi alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular nereden yapılacak?

Fenerbahçe Üniversitesi detaylı bilgi için üniversitenin web sitesi üzerinden ([email protected] ) ya da e- posta ve şahsen teslim edebilecek. Posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirilmeyeceği üniversite tarafından uyarı yapıldı.

Adaylar için aranan şartlar nelerdir?

Adaylar, Fenerbahçe Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden ya da ilan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesine tıklayarak aranan şartlara ulaşabilirsiniz.

Sınav takvimi ne zaman?

Adayların sınav tarihi ise 21.06.2023 tarihinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.