Giresun Üniversitesi personel alımı yapacak

Giresun Üniversitesi personel alımı yapacak
Giresun Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. Adayların 06 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılması konusunda uyardı.

Necdet Oktay Apaydın- Giresun Üniversitesi birçok bölümden personel alımı yapacağını duyurdu. Giresun Üniversitesi'nin yaptığı duyuruda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23., 24. ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olması ve birçok bölümden profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu.

Hangi bölüm için personel alımı yapılacak?

Giresun Üniversitesi birçok bölümden personel alımı yapacak. Detaylı bilgi için üniversitenin web sitesi üzerinden ya da ilan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Başvurular nasıl yapılacak?

Adaylar, Giresun Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler.

Adaylar için aranan şartlar nelerdir?

Adaylar, Giresun Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden ya da ilan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesine tıklayarak aranan şartlara ulaşabilirsiniz.

Başvurular ne zaman?

Giresun Üniversitesi başvuruları 23 Mayıs 2023 tarihinde başladığını ve 06 Haziran 2023 tarihinde başvuruların sona ereceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.