İnönü Üniversitesi personel alacak!

İnönü Üniversitesi personel alacak!
Malatya’da bulunan İnönü Üniversitesi, 529 tane sözleşmeli personel alacağını açıkladı.

Cansev Temuçin - Resmi Gazete’de 24 Mayıs 2023 günü yayınlanan karar göre, İnönü Üniversitesi, 529 adet sözleşmeli personel istihdam edecek.

28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine tabi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilecek adaylarda bazı şartlar aranacak.

Adaylarda aranan şartlar ne?

Personel alımı için 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınacak. 529 tane personel, yazılı veya sözlü sınav yapılmadan üniversite bünyesinde istihdam edilecek.

Son başvuru tarihi ne zaman?

24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayınlanan personel alımı için son gün ise 7 Haziran 2023 olarak belirlendi.

Hangi bölümlere personel alınacak?

Pek çok ayrı bölüm için farklı iş kollarında personel İnönü Üniversitesi’nde çalışmak üzere istihdam edilecek. Üniversitenin yayınladığı ilanla; hemşire, aşçı, şoför, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, mühendis, tekniker ve büro personeli gibi unvanlara sahip kişilere alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.