İş Arayanlar Elinizi Çabuk Tutun.. O Belediye Kadrolu Memur Alımı Yapıyor!

İş Arayanlar Elinizi Çabuk Tutun.. O Belediye Kadrolu Memur Alımı Yapıyor!
Boş kadrolarının doldurmak isteyen belediyeler, memur alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. İşte memur arayan o belediye…

Fatma Müge Yücetürk - Konya ilinin Karatay Belediyesi memur alımı ilanı yayınladı. Pek çok kişiyi ilgilendiren ilanın yayınlanması üzerine iş arayan adaylar, alım şartlarını araştırmaya başladı. İşte Konya Karatay Belediyesi memur alım ilanı personel alımı şartları…

Karatay Belediye bünyesine ilk defa atanmak üzere memur alımı yapıyor. Mühendis, iç mimar ve tekniker kadrolarına yapılacak olan personel alımı KPSS puanı ile gerçekleştiriliyor. Boş kadrolara atama yoluyla alınacak olan memurlardan istenen KPSS taban puanı ise kadro unvanına göre değişiklik gösteriyor.

1 Haziran 2023 Perşembe günü Resmi Gazete’de yayınlanarak duyurulan Karatay Belediyesi memur alımı için başvurular ise 3 Temmuz ile 7 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kadrolu memur olmak için adaylar 27 Temmuz 2023 tarihinde sınava girecek.

Karatay Belediyesi yayınladığı ilan sonucunda; farklı branşlardan 6 mühendis, 1 iç mimar ve 2 teknikere kadrolarında yer yer vermeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.