İstanbul Esenyurt Üniversitesi personel alacak

İstanbul Esenyurt Üniversitesi personel alacak
İstanbul Esenyurt Üniversitesi 26 farklı birimden personel alımı yapacağını duyurdu. Adayların 08 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılması konusunda uyardı.

Hüsamettin Ozan Aslan- İstanbul Esenyurt Üniversitesi birçok bölümden 26 personel alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin yaptığı duyuruda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddeleri uyarınca araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, doktor öğretim üyesi, profesör, doçent alınacaktır.

Hangi bölüm için personel alımı yapılacak?

İstanbul Esenyurt Üniversitesi birçok bölümden personel alımı yapacağını ve araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, doktor öğretim üyesi, profesör, doçent açıklamasında bulunuldu.

Başvurular ne zaman?

İstanbul Esenyurt Üniversitesi başvuruları 25 Mayıs 2023 tarihinde başladığını ve 08 Haziran 2023 tarihinde başvuruların sona ereceğini bildirdi.

Başvurular nasıl yapılacak?

İlan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesinden ya da üniversitenin resmi web sitesi üzerinden verilen e posta adreslerinden tüm detaylara ulaşabilir ve posta yoluyla ya da e-posta ile başvuru yapabilirsiniz.

Adaylar için aranan şartlar nelerdir?

Adaylar, İstanbul Esenyurt Üniversitesinin resmi web sitesi üzerinden ya da ilan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesine tıklayarak aranan şartlara ulaşabilirsiniz.

Sınav takvimi ne zaman?

Adaylar, ön değerlendirmeyi geçtikten sonra sınav 15 Haziran 2023 tarihinde yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.