Kocaeli Üniversitesi personel alıyor!

Kocaeli Üniversitesi personel alıyor!
Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, sözleşmeli personel alımı yapacağına dair bir ilan yayınladı. Peki kurum hangi branşlarda eleman alımı yapıyor?

Cansev Temuçin - Sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran Kocaeli Üniversitesi, işe alım şartlarını da belirledi. İşte Kocaeli Üniversitesi’nde çalışmak isteyenler için yayınlanan o ilanın şartları, başvuru süresi ve eleman alımı yapılacak branşlar?

7 Haziran 2023 Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak. Toplam 20 adet personelin alınacağı kurum, KPSS şartı da gözetiyor.

Kocaeli Üniversitesi yayınladığı ilanla; önlisans mezunu 15 adet sağlık teknikeri, en az ortaöğretim mezunu 2 adet şoför ve yine en az ortaöğretim mezunu 3 adet destek personeli istihdam edecek.

Kocaeli Üniversitesi’nin personel alımına başvurular, ilanın yayınlandığı tarih olan 7 Haziran 2023 gününden itibaren 15 gün süre ile yapılabilecek. Kişiler başvurularını, https://basvuru4b.kocaeli.edu.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek. İşte alıma dair yapılan değerlendirmelerin ardından sonuçlar ise www.kocaeli.edu.tr/duyurular.php adresinden yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.